Hogy tudom megtalálni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy pasi, és a egy kalandparkba dolgozott, nagyon bejött nekem, meg ő is igen nézett engem, meg sokszor mentem ott ahol ő volt. De a nevét sem kérdeztem meg.xdddd a munkahelyén, nemén és kinézetén kivül nem tudok rolla semmit. De meg kell találnom. De arra is gondoltam hogy visszamegyek a kalandparkba és megkeresem. De addigra ugyis elfelejt. De basszus bennem mély nyomot hagyott. Olyan cuki volt.xdddd nem szidalmazzatok. Köszi.2015. júl. 29. 23:47
1/5 anonim válasza:
1.Lépj be valamelyik titkosszolgálatba.
2.Csináld meg a több éves kiképzést.
3.Ügynökként keresd meg a legnagyobb terroristákat.
4.Ezzel elismeréseket szerezel, amivel feljebb kerülsz a ranglétrán, végül a szolgálat elnöke leszel.
5.Állítsd egy nyomozócsoportot a srácra.
6.Reménykedj, hogy nem meleg.
2/5 anonim válasza:
A nevét kellene valahogy kideríteni,és akkor már neten megtalálhatod és írhatsz neki.
3/5 anonim válasza:
23:53
Te aztán jó szövegláda vagy!:)
Menj vissza a kalandparkba, lehet õ is rád gondol.
4/5 A kérdező kommentje:
Áh, már biztos elfelejtett.
2015. júl. 30. 12:34
5/5 A kérdező kommentje:
Ahol dolgozik facebook oldalon találtam róla egy képet. És a munkatársait megtaláltam. Innentől már sima ügy. Remélem.xddd
2015. júl. 30. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!