Gáz ha egy lány izzad koncerteken?
Figyelt kérdés
Imádok koncertekre járni, de ilyen melegben rettenetes izzad az arcom meg a nyakam a hosszú hajam miatt. Ez nagyon gáz?2015. júl. 24. 19:02
1/19 anonim válasza:
nagyon gáz maradj otthon ne okozz másoknak kellemetlenséget...hogy mersz izzadni? nem is értem az ilyen pofátlan embereket
2/19 anonim válasza:
egy koncerten ez senkit nem érdekel szerintem, főleg ha szabadtéri :D
3/19 anonim válasza:
Ilyenkor mondenki izzad.
felveszel valami lenge, szellos ruhat es nem allsz a tomeg kozepebe, hanem ki szelre valahova.
4/19 anonim válasza:
Nem. Aki napon áll vagy mozog egy kicsit, hamar izzadni kezd ilyen időben. Szóval gáznak nem nevezhető, természetesnek annál inkább.
5/19 anonim válasza:
Nem gáz, tekintve, hogy a lányok is emberek.
6/19 A kérdező kommentje:
Csak érdekel, hogy a férfiak nem tartják-e undorítónak, mert sokak szerint egy lány ne igyon sört, ne böfögjön stb.
2015. júl. 24. 19:08
7/19 A kérdező kommentje:
Én az első sorban, a színpad közepe felé szeretek állni.
2015. júl. 24. 19:08
8/19 anonim válasza:
egy lány igen is sörözzön !!!! :D
9/19 anonim válasza:
így van lányok nem izzadhatnak, csak salátát ehetnek és vizet ihatnak, de ami a legfontosabb csak epret kakilhatnak :D ne legyél már buta :D csak az undorító, mikor valaki nem elég ápolt és büdös is ha izzad
10/19 anonim válasza:
csak annyira, mint inni egy pohár vizet, ha szomjas vagy...
a hajadat pedig fel tudod tűzni, és máris nem lesz annyira meleged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!