Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelent az hogy valaki...

Gábor1992 kérdése:

Mit jelent az hogy valaki mosolyog és egyből elkomorodik mikor ránézek?

Figyelt kérdés
Olyankor is ha kettesben beszélgetünk, mondok valamit amin nevet, jól elvagyunk, kedveljük egymást, de amint a szemébe nézek eltűnik a mosoly. Ez valami titkolt ellenszenv vagy éppen ellenkezőleg? Hogyan értékeljem ezt?
2015. júl. 18. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Honnan tudjam?

Miért nem az illetőtől kérdezed meg?

Nem ismerem sem a szitut sem a tagot, így nincs értelme nyilatkozni.

Max azt tudom, hogy én mikor csinálok ilyet, meg azt, hogy számodra ez ellenszenves érzés érzetét kelti, ami arra utal, hogy te erre használnád. Én másra használom. Ha valaki vicceskedni akart, de nem jött össze neki, akkor illedelmesen nevetek, majd hirtelen komor leszek, hiszen erőltetni nehéz a nevetést. Ha jót nevettem valakivel, akihez kötődöm, majd elgondolkodom, milyen jó vele, kissé komoly leszek, mert érzem, ez nem hétköznapi.

2015. júl. 18. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Erős hangulat ingadozást jelent, azonnal vizsgáltassad ki orvossal! (LOL)
2015. júl. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!