Elítélni mert meleg vagyok?
Sziasztok.
Az elmúlt 1 évben sok hülyeségen kellett átmennem, csak azért mert meleg vagyok. Nem láttam értelmét tovább titkolni. Sokan emiatt megszakították velem a kapcsolatot, de legalább ebből kiderült hogy kik nem voltak az igazi barátaim. Fél éve van barátom, akárhová megyünk folyamatosan lenéző, sajnálkozó tekinteteket látok, pedig semmi de semmi különbség nincs köztünk. Csupán nem szeretnénk többé 4 fal közé zárva tartani hogy kik vagyunk. Tudtuk hogy emiatt mennyi beszólást fogunk kapni, tudtuk hogy emiatt sokan semmibe vesznek, tudtuk hogy emiatt mindent el kell viselnünk, de a többi embernek is meg kéne érteni, hogy ezt elfogadni kell/kéne, nem pedig egy "mindjárt hányok" féle beszédekkel elintézni.
A családom elfogadta, ők és a nagyon közeli barátaim támogatnak engem.
És igen, csókoltuk már meg egymást mások előtt, egymás kezét fogva megyünk mindenhová, de nem azért hogy provokáljuk a népet, mert nagyon nem az a célunk, csak szeretnénk mi is normális emberek módjára élni.
Nem tudom miért olyan nehéz ezt elfogadni. Nem tudom miért nincs másoknak jobb dolguk mint minket leszólni. A lényeg hogy nagyon zavaró ez a fajta viselkedés, és próbálunk vele nem foglalkozni de azért elég feltűnő hogy a képünkbe mutogatnak, meg úgy néznek ránk mint akik még nem láttak embert
19/F
Azért valamit hadd szögezzek le.
Sokan előhozakodnak azzal, hogy fúj, milyen már, hogy két meleg a nyílt utcán/villamoson/vonaton/stb. megcsókolta egymást.
Milyen lenne? Normális. Az élet velejárója.
De az, hogy a minap amint szálltam fel a buszra, az előttem sorban álló srác a mellette álló barátnőjét azt hittem, hogy ott és helyben meg is d*gja, az ugye teljesen rendben van. Vagy múltkor az IC-n, Győrtől Pestig hallgathattam egy hetero szerelmes pár cuppogását, meg mire Pestre értünk, már a fél vagon tudta, hogy milyen hagot adnak ki orgazmusközeli helyzetben.
De ez tök rendjén van, mert ugye heteroszexuálisak.
Hát rohadtul nem. Engem például heteroszexuális létemre zavar, amikor a szemközti ülésen ülők spontán pettingjét kell másfél órán át néznem/hallgatnom. De persze, ha egy meleg ad egy puszit a szerelmének, azon már kitör a világháború.
Na, ez az oltári nagy képmutatás és kettős mérce.
Azt már ne is ecseteljük, hogy az ember eredendően csak a korlátoltsága miatt viszolyog a meleg csók látványától.
én betegségként tekintek a melegségre, de ha a 4 fal között valaki ezt műveli az nem zavar, az ő dolga...
engem zavar ha ez a természet ellenes viselkedés az utcán előttem folyik...számomra ezt gusztustalan...
nem azt mondom, hogy az nem zavar, hogy egyes hetero párok nyalják falják egymást, az is zavar, mert szerintem van egy bizonyos határ, csak náluk messzebb van meghúzva ez a határ...
sokáig együtt kell élned ezzel a dologgal, főleg, hogy egyre több embert provokál ez a dolog...a "meleg felvonulás" (pride), ami eredetileg nem is arról, szól, hogy a sok meleg ott vonul és parádéznak, hanem az elfogadásról...pont tegnap néztem videókat, az egyikben konkrétan lecumizta az egyik csávó a másikat, gusztustalan amit műveltek ott egyesek...
amíg ilyen provokáló a jelenlétük egyeseknek addig nem is lesz jobb a helyzet...meg egyesek nagy egyenlőséget akarnak, de közben mégis megkülönböztetik magukat, mert ők melegek...szóval ez sokáig fog húzódni...vagy megtanulsz ezzel együtt élni, vagy nem csinálod az utcán, mert látod ezt váltja ki az emberekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!