Vajon az lehetséges, hogy 17 évesen az első pasim lenne
számomra az a bizonyos "igazi"?
Figyelt kérdés
A barátommal féléve vagyunk együtt, mindent megtudunk beszélni bármilyen témában. Ő zenél, én festek, nem közömbös számunkra a művészet. Mindkettőnk beszédstílusa kissé irónikus, szarkasztikus :D és szinte egymás gondolataiban olvasunk. Nemi életet még nem élünk, mert mindkettőnk számára a lelki kapcsolódás fontosabb, mint a testi, de ettől függetlenül szikrát vet körülöttünk a levegő. Egyik napon megleptem őt azzal, hogy küldtem magamról egy fürdőruhás képet =^.^= Hát,..mit vár ilyenkor a lány? (csinos, sexy ...stb.) És én mit kaptam? "Miért nem mosolyogsz?" o.O
(csak mikor elköszöntünk egymástól említette, hogy csinos vagyok :D)
Azért én szívesen csinálnék egy statisztikát, vajon hányan csalták meg a párjukat a hosszú boldog kapcsolatban.
2015. júl. 13. 14:43
12/20 anonim válasza:
Kicsi az esélye, de hogy hozzak egy híres példát: Jon Bon Jovi és a felesége gimiben ismerték meg egymást 18 évesen, aztán még mindig házasok. De nyilván ez épp azért híres példa, mert nem megszokott. De most ettől még gondolhatod azt, hogy ő az igazi. :)
2015. júl. 13. 14:44
13/20 anonim válasza:
Egyébként legjobb barátnőm is 1. gimis év után jött össze a barátjával, és most fejeztük be az egyetemet (mindhárman máshová jártunk), és még együtt vannak.
2015. júl. 13. 14:45
14/20 anonim válasza:
Én 18, nejem 17 volt mikor megismerkedtünk. Most ünnepeltük a 14. évfordulót.
2015. júl. 13. 14:53
15/20 anonim válasza:
" ... Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az ´Igazi´ nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne ´igazi´. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált. ..."Popper
2015. júl. 13. 15:00
16/20 anonim válasza:
Természetesen lehetséges. Én is ismerek olyan párokat, akik a gimi alatt jöttek össze. Ugyanakkor valóban ritkaságnak számít az ilyesmi. Már csak a mai kor szemlélete (ami akárhogyis, de ragadós) miatt is az emberek gyakran eldobják a boldog, jól működő kapcsolatot, mert bepánikolnak, hogy egész életükben egyetlen egy emberrel legyen csak kapcsolatuk. Az idő el fogja dönteni, hogy nálatok ez mennyire hosszú.
A fanyalgóknak pedig: ha valaki 17 évesen még nem akar szexuális kapcsolatot, akkor az a megánügye, neki ez így jó. Attól még sem nem frigid, sem nem hülye, hogy máshogy gondolkozik erről a dologról. Hülye az, aki nem képes felfogni, hogy nem az az egyetlen és helyes, amit ő gondol.
2015. júl. 13. 15:33
17/20 anonim válasza:
#16 A kérdező vitathatóan redundáns megjegyzése, hogy miért nem élnek nemi életet egyértelműen azt sugallja, hogy az ő lelki kapcsolódásuk kevesebbé válna attól, ha lefeküdnének. Ez pedig baromság, erre mutattam rá. Ez ellen érveljél, ne ilyen hülyeségeket írjál, hogy a magánügye. Ha a magánügye, tartsa meg magának, de belefűzte a kérdésbe, mivel valami erényként akarja feltüntetni. Ha szimplán nem akar vele lefeküdni, akkor írja azt, vagy hagyja ki teljesen. Idióta vagy.
2015. júl. 13. 19:29
18/20 anonim válasza:
15: ez itt mellékes, most csak nyelvi kérdés.
2015. júl. 13. 19:37
19/20 anonim válasza:
Manapság már ritka dolog az ilyen, de nem kizárt:) Én több ilyen embert ismerek:) Pl. két volt osztálytársam, akik akkor anno 15 évesen jöttek össze a szerelmükkel, azóta cirka 11 év telt el és már a férjük az akkor szerelmük, az egyiknek gyereke is van:) De azért ez a kor még nagyon fiatal kor ahhoz, hogy bárkiről is ki jelentsük, hogy Ő az igazi, ezt fél év alatt nem lehet még érezni, alaposan ki kell a másikat ismerni ehhez. És lehet, hogy igazi tényleg nem létezik, de olyan személy igen, akire azt mondjuk, hogy " igen, vele szeretném leélni az életem " Mindíg úgy kell gondolkodni, hogy majd hozza az élet, hogy mi lesz, görcsösen tervezni nem szabad. Ha egymáshoz valóak vagytok, akkor ugyis együtt maradtok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!