Hogy olvassak be neki? Folyton beszól és már idehaza vezetettem le majdnem a feszültséget!
Figyelt kérdés
Szóval ott voltam tegnap havernál és ott volt az a büdös gyerek. Éreztem egyre jobban próbált szórakozni, 17 éves és büdös mint a dög. Az a helyzet én nem igazán szoktam úgy beszólogatni csak úgy. 22 éves vagyok és egy 17 éves kis szakadt görény ilyen keménynek érzi magát akkor ma mégis kifogom osztani. Hogy csináljam? Sajnos barátnőm is kapott a tegnapi idegből tőlem egy kicsit. De nem mondtam semmi csúnyát neki csak kicsit őszintébb voltam a kelleténél. Haveromnak ingyen összeraktam a gépet, meg se köszönte erre fel még ö is poénkodott velem hogy én nem értek hozzá meg ilyenek. Mivel nem erős gépről van szó és adott egy 4 giga pendrive-ot! Raktam rá doom 2-őt meg Quake 3-at a gépbe integrált kártya van és aztán nekik áll feljebb hogy milyen szar játékot vittem. Az a baj túl kedves vagyok meg kell tanulnom a másik énem is használni hogy tartsanak tőlem.2015. júl. 6. 11:05
11/15 A kérdező kommentje:
Vagy hogy ez most olaj vagy vér ? :D
2015. júl. 6. 11:36
12/15 A kérdező kommentje:
Még régen voltunk bent náluk úgy 7-8 éve mert a bátya osztálytársunk volt! Nem jött suliba, olyan retkesek voltak a kecske is bent van a szobába :D LOL
2015. júl. 6. 11:45
13/15 anonim válasza:
Szerintem ha meglátod a képét egyből hangot adhatsz mindennek, amit gondolsz róla. Legyél vele túlságosan is őszinte.:D 'Sikert.
14/15 A kérdező kommentje:
Már párszor beolvastam neki! :D Mondta hogy ö az apját is felrakta a falra! :D aztán mondom akkor gyerünk ki ! :D És nem jött :D LOL Befélt :D azóta nyalizik :D Kicsit megmutattam hogy kemény vagyok :D Az apja egy alkoholista vén trogy egy ütésből ki lehetne ütni .d Járni alig tud nem hogy verekedni. Persze érdekes ember aki a saját apjának neki áll.
2015. júl. 9. 23:26
15/15 anonim válasza:
Ha 22 évesen még nem jöttél rá, hogy a problémáidat nem verekedéssel kell megoldani, akkor rohadtul nem vagy érett. :'D Ha meg erősebb vagy a srácnál, akkor meg mi a jó életnek ment volna ki veled verekedni? Valószínűleg több esze van, mint neked.
Te magad mondtad, hogy viccelt a gyerek, akkor miért húztad ennyire fel magad?
Szerintem nyugodtan engedd ki azt a másik énedet, verd meg jól a srácot, de úgy, hogy becsukjanak pár évre testi sértésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!