Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért baj az, ha bulizni járok?

Miért baj az, ha bulizni járok?

Figyelt kérdés

Négy évig nem jártam sehova, egy barátnőm megismertette velem a város karaoke klubját ahol már szinte napi vendégnek számítok...de se a szüleim, se a barátnőim nem bírják megérteni, hogy nem az ivásért megyek, hanem a táncért és az ismeretségért. Nekem nem ciki egy ilyen helyen józannak lenni én alkohol nélkül is jól tudom érezni magam. Ha valaki meghív persze, akkor elfogadom, de ennyi. Költeni se nagyon szoktam. Max, ha veszek 200 forintért egy korsó sört az nekem elég sokáig kitart. Anya megint azzal jött, hogy mivel ez volt a 3. napom ott, jó lenne, ha leszoknék, meg nem fog pénzt adni. Mivel már nem dolgozok, de még van az előző munkahelyemről az előző havi fizetésemből az nekem elég sokáig kitart... főleg így,hogy nem iszom, csak énekelek, táncolok meg beszélgetek. Nem tehetek róla, hogy odajárnak az ismerőseim és jó velük és, hogy az a srác is ott dolgozik, akivel kavarok... az az egyetlen hely, ahol még a tulajt is ismerem. Ez a bár egy életérzés, aki egyszer bemegy oda, mindig ott marad. A jó zene (nem tuc-tuc zene szól, hanem vegyes retrótól a mai zenékig), a jó fej pultosok és a jó társaság miatt. Ez miért baj? És igen, ott hétköznaponként is szoktak bulik lenni és engem nem érdekel, hogy más otthagy 5 ezer forintot naponta, hulla részeg, mert én nem... unom már, hogy folyton ebből megy a vita.

21/l

2015. júl. 1. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A munkanélküliségnek lehet ehhez köze, ez az állapot úgyis addig tart amíg újra elkezdesz dolgozni. Gondolom keresel állást.
2015. júl. 1. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz cserepes virág az ablakban.

Legyél kicsit furfangosabb: kéreztessen el az ismerősöd.

Ha nem apácának készülsz, a te utad a helyes, hogy társas életet élhess.

2015. júl. 1. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy utálom ezt az országot, hogy itt ha úgy adódik hogy nincs munkád, akkor csak annyit szabadna csinálnod hogy ülsz a sarokban szomorú szemekkel és OV-hoz imádkozol.

Pfejj

Ha bulizni esik jól menj, főleg ha meg is tudod finanszírozni

2015. júl. 1. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez csak azért gáz, mert nem iszol. Tessék inni rendesen.
2015. júl. 1. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:

:D :D :D :D :D :D

Jó mondjuk az érhető, harmadik, ha nincs munkája, nincs pénze, de nekem még van és amíg nincs munkám, addig elég... mert, ha anya azt mondaná, hogy az ő pénzét költöm, megértem, de nem.

2015. júl. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!