Álltatok már valaha bosszút valakin?
Figyelt kérdés
Ha igen elmesélnétek mi történt és hogy történt?2015. jún. 29. 19:30
1/6 anonim válasza:
Igen, és be is vált a dolog. Nem kell nagy dolgokra gondolni, kisebb bunyók és internetes csetepaték. Szilveszterkor pedig megszórjuk azokat kicsit, akik nem kellő tapintattal szóltak hozzánk a múltban :)
A bosszú hidegen tálalva a legízletesebb! Ezt sose feledd.
2/6 anonim válasza:
Konkrétan,nem.Nem kenyerem a gyerekes hülyeség.
Olyan volt,hogy vkiért tehettem volna vmit,egy telefonhívás lett volna az egész,de nem tettem meg,ezt egyébként az illető nem tudja,hogy tudtam volna segíteni neki vmiben.
Egyszerűen lexartam, ennyi.
3/6 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok haragtartó és hála az empatikus énemnek, mindent megértek. :)
4/6 anonim válasza:
a bosszú a szánalmas emberek sportja.
5/6 anonim válasza:
Nem. Kicsinyesnek tartom. Közönnyel büntetem azt, aki árt nekem. Néha sokkal rosszabb, mint bármilyen bosszú.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is elég elkeseredettségre utal ez, de hát az is vagyok. Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam :D
2015. jún. 29. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!