Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, hogy békén hagyjon?

Mit tegyek, hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés
Van egy roma csávó a városomban, velem egykorú 17/F vagyok és kb 1 hete köszönget nekem ez a csávó azonban mostmár feszt kérne tőlem pénzt meg ha meglát az utcán megállit. Nem fenyeget, próbál kedves lenni, de úgyis csak arra megy ki a játék, hogy pénzt kapjon. Mit tegyek, hogy többé ne is szóljon hozzám? Am én sosem adok neki pénzt és nem is állok meg vele beszélni, de idegesit hogy nem tudok kimenni az utcára, hogy le ne szólitson.
2015. jún. 27. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz, megírod privátban?
2015. jún. 27. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért óvatosan, mert a "próbál kedves lenni" náluk egy bevett módszer, utána meg jön a kés!

Megoldás?

Próbáld ki azt, hogy szólsz pár haverodnak, minél nagyobb, annál jobb és elmentek arra sétálni, ahol le szokott szólítani. Ha meglátod, menjetek oda hozzá, hogy jaj drága barátom, meg tudnál dobni pár száz forinttal? Szerintem töbször nem fog leszólítani

2015. jún. 27. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Esetleg ha figyelmen kivül hagyom őket, mintha ott sem lennének?
2015. júl. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!