15-20 éves rockerek, gothok, stb, hol vagytok?
A swagek miatt elbújtak a világ elől :( :D
Én külsőre nem vagyok egyik sem,de bírom őket. Sajnos tényleg egyre kevesebben vannak :/
Hello!
Én rocker vagyok, csak én nem pesti, hanem tatabányai vagyok :D Az öltözködésemen annyira nem látszik, hogy rocker vagyok, de csak rock meg punk zenét hallgatok. Lehet láttál rockereket, csak nem tudtad levenni az öltözködésükből, hogy azok :) Amúgy mostanában sajnos sokkal több a páva meg ilyen divatmajmok. Nekem a halálom, ha egy divatmajmon, aki amúgy ilyen justin izét hallgat, szóval a divatmajmokon meglátok egy Ramones pólót legszívesebben kifutnék a világból. Legtöbb azt se tudja, hogy a Ramones egy banda volt. Én például régóta szeretem a Ramonest és legalább 40 számukat tudom kívülről és nincs Ramones pólóm (még :D) Azok, akik nem ismerik a bandát azok meg simán hordják a zenekaros pólókat. Pl Nirvana,Rolling stones,Ramones stb
Utolsóval nagyon egyetértek!
A tally van tele ilyenekkel,pl. póló amin "Iggy,Sid,Kurt" felirat van és ebből egyre se tudnák megmondani,hogy ki is.
Nekem úgy,hogy hallgatom is őket,is csak egy ilyen pólóm van,mert nem veszek fel olyan bandás cuccot,ami tetszik,de közben meg 1 dalt se tudok tőlük.
Utolsó, köszi.. Bár emok annyira nem...
Mert főképp párt találni(inkább IS) szeretnék, és emo fiúkkal soha nem tudnék kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!