Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan, aki szenvedett...

Van itt olyan, aki szenvedett vagy szenved a társfüggőségben?

Figyelt kérdés

Azért írom ki ezt, mert én olyantól szeretnék segítséget kérni, aki már személyesen megtapasztalta ezt vagy éppen most gyógyul ki belőle,. Olyanok válaszának is örülök, akik jártasak ebben a témában.

Röviden magamról. 16 éves fiu vagyok. Volt már pár kapcsolatom, de sajnos mind tönkre ment. Azt kell rólam tudni, hogy amikor valakivel kapcsolatban vagyok sokszor akkor is azon rettegek, hogy elfogom veszíteni a barátnőmet, amikor nincs is rá semmi okom.

Amikor meg nincs barátnőm néha attól szoktam félni, hogy magányosan fogom leélni az életemet.

Aztán valahogy a neten rátaláltam a neten a társfüggőség betegségre és olyan jellemzőket írtak róla, amikben magamra ismertem.

Hát nagyjából ennyi ami eszembe jutott így hirtelen, ha valakit érdekel több dolog rólam, akkor annak mesélek még privátba.

Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.

2015. jún. 9. 15:51
 1/1 anonim válasza:
Neked Istenre van szükséged.
2015. jún. 12. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!