Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha beszól vki, vagy utasítgatn...

Ha beszól vki, vagy utasítgatnak, hogy menny ide-oda (fölöslegesen), nyald meg a csigát. Akkor hogy pofázzak vissza? Ha nem csinálom meg amit mondanak akkor szidnak stb azért csinálják mert még nem hallottak kiabálni és ki akarják hozni belőlem!

Figyelt kérdés

Sok káromkodásos mondatot, szerkezetet kérnék, (mert nem megy ) régen káromkodtam, ordibáltam de elfelejtettek h kell. HA OLYAT ÍRTOK AMIT VHONNAN VETTETEK (PL MUCSU Z.) AKKOR AZT ÍRJÁTOK MELLÉ H TUDJAM :)

KÖSZI A VÁLASZOKAT (MOMDATOKAT)

2015. máj. 27. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne süllyedj le erre a szintre.

Ha így reagálod le, akkor az azt fogja jelenteni a beszólogatónak, hogy elérte a célját, mert felidegesített, és olyan jelentőségteljes dolgokat mondott, amivel foglalkozol.

Én nem válaszolnék rá semmit, mert ez a színvonal nem üti meg azt a mércét, hogy érdemesnek találjam a válaszra.

Ha mégis mondanék valamit, akkor ezt.

Hogy ezt az értelmi színvonalat méltatlannak találom a válaszra, mert túl primitív.

2015. máj. 27. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:

...Ha viszont teljesen figyelmen kívül hagyod, rá se nézel, levegőnek nézed, mint ha jelen se lenne, akkor ő lesz ideges, és akkor jól kiröhögheted.

Vagy ha mégis ránézel, akkor se szólj semmit.

Csak nézz rá kérdőn, mint ha azt kérdeznéd, "ennyire futja, agyatlankám? szánalmas csicska vagy" :)

De bőven elég csak úgy nézni, lekezelően, megvetően.

Ha majd megtanul normálisan hozzád szólni, akkor majd te is hozzászólsz. :)

2015. máj. 27. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Az eddig kommentelőknek: nem kell ilyen tanács mert egész eddig ezt csináltam ... azon van a hangsúly hogy mondjon vki agy kiabálható káromkodást , lehetőleg ilyen helyzetben használhatót ; vki egy kicsit írjon !!! Annyit kérek hogy... legyszi
2015. máj. 27. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom h a név az női demost épp egy pasi;fiúnak kell a káromkodás
2015. máj. 27. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

- Hozd ide ezt meg azt!

- Hozza ide, akinek két ayja van!

2015. máj. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!