Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem fél senki attól, hogy a...

Nem fél senki attól, hogy a jobban sikerült gondolatai, amit az internetre valahova felír, egyszercsak elvesznek, eltűnnek?

Figyelt kérdés

Mindenkinek vannak jó gondolatai, de ezek szétoszlanak az interneten, majd egy évtized, vagy pár év múlva elvesznek, vagy elérhetetlenné válnak.

A legnagyovv veszély, mégis, hogy ha nem is tűnnek el, hát szétoszlanak és 20 év múlva az ember, már maga sem fogja tudni, hogy hova mit írt, kivel beszélt, társalgott, akár vitatkozott írásban.

A régi emberek hagyatékában ott volt a levelezésük, a személyes és a hivatalos is.

A mai ember hagyatékában egy használt mobiltelefon lesz, amihez senki sem tudja a kódokat...

#internet #elveszett gondolatok #hagyatékunk #alkotásaink #levelezésünk
2015. máj. 25. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Bocs, de nálunk nincsenek ilyen levelek, és még egy rokonomtól/barátomtól se hallottam, hogy náluk lennének.

Az jó, ha neked van. Nem kell mindjárt ugrani.

2015. máj. 26. 17:14
 12/12 A kérdező kommentje:

6.: Bocs, nem akartalak megbántani.

Az előző.: Való igaz, hogy nem kár, de ha úgy vesszük, hogy a szociális igényeink egy részét azok töltötték ki és kiírtuk őket ismeretlen embereknek, ezzel egy darabot elvéve az ismerőseinkkel folytatott szociális életünkből, akkor, már lehetnek értékesebbek.

Magyarul, ha a sok-sok eszmefuttatást, pl. amit most én is végzek itt, picit jobban átgondoltan, de egy papírra vetett levelezés formájában, egy kedves ismerősömmel folytatnám, akkor 40-50 év múlva neki, vagy a rokonainak akár már fontosak is lehetnek az egyébként mindennapos gondolatok.

Mert, pl. jé, ezt a levelet a Nagyapa írta a Nagymamának a század elején, amikor az Egyesült Királyságban volt!

Stb., stb., stb...

És ez mindinkább elsveszik, sőtt megfigyeltem, hogy igény is egyre kevesebb van rá, sőtt van aki egyenesen meglepődik, ha kézzel írt dolgokat kap postán...

2015. máj. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!