Szerintetek elfogadható az, hogy egy volt barát (tavalyig egy szoros baráti körben voltunk), akivel még most is tartom a kapcsolatot, csak 2-3 hét múlva válaszol a levelemre facebookon?
Figyelt kérdés
Egyáltalán a mai felgyorsult világban nem bunkóság ez? Használja a facebokot minden nap, ez nem kérdés. A 20-as éveink végén vagyunk, nem tinédzserek..2015. máj. 21. 21:15
11/15 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értenem a 10-es válaszolóval.
Ha akarna tőled igazán valamit, egy-két napon belül válaszolna.
Még az is lehet (és itt lehet, hogy rosszindulatú leszek vele kapcsolatban), hogy ha majd egyedül fogja érezni magát, majd akkor jó leszel neki.
12/15 anonim válasza:
Kamaszkoromban voltak postai levelezőtársaim. Még a legjobb barátaimnál is előfordult, hogy 2-3 hetet vártam a válaszírással, aztán még postára is kellett adni a levelet, volt, hogy több mint egy hónapot várt az illető, akinek írtam. És nekem is ugyanígy heteket kellett várnom egy-egy levélre. Pedig mindennap használtam papírt és ceruzát, bármikor írhattam volna, mint ahogy ma is bármikor írhatna az, aki mindennap facebookozik. A mai világban hiába van modernebb technológia, hiába ér oda egy pillanat alatt a levél a világ másik felére, a 2-3 hét várakozási idő ettől még normális, én egyáltalán nem tartom bunkóságnak.
13/15 anonim válasza:
Nem tuolsó, nem normális. Kicsit próbálj a 21. századba belépni. A reggeli sz*rás közben is meg lehet 3 mondatot fogalmazni, ha annyira akarná. Nem akarja. Innentől egyértelmű.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van abban valami, hogy ha majd unatkozik, jó leszek neki... Ez eszembe se jutott! :S A másik: mi már nem kamaszkorban vagyunk, és nem papíron levelezgetünk, szóval ez egészen más... :) Amúgy kiskoromban én is leveleztem egy-egy barátnővel, és én érdekes módon, 1 hét alatt elintéztem postával együtt, cakumpakk! :) Úgy látszik, én ilyen gyorsan reagálok típus vagyok! De egyébként meg érdekel a másik, és várok a válaszra mindig, mert kíváncsi vagyok, hogy mit reagál az illető a kérdéseimre! Most kíváncsi vagyok, mikor ír vissza! Bár nem hiszem, hogy változna a helyzet. Ezzel csak azt érte el, hogy én is hosszasan megvárattam a válasszal. Nem értem rá! :) De igen... Lett volna 10 percem válaszolni, de megsértődtem kicsit. Na, mindegy, már túl vagyok rajta! Egészen a következő esetig, amíg meg nem várat újra. Gondoltam, hogy nem is válaszolok neki egyáltalán, de azért nem eszik olyan forrón a kását!
2015. jún. 10. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!