Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek elfogadható az,...

Szerintetek elfogadható az, hogy egy volt barát (tavalyig egy szoros baráti körben voltunk), akivel még most is tartom a kapcsolatot, csak 2-3 hét múlva válaszol a levelemre facebookon?

Figyelt kérdés
Egyáltalán a mai felgyorsult világban nem bunkóság ez? Használja a facebokot minden nap, ez nem kérdés. A 20-as éveink végén vagyunk, nem tinédzserek..

2015. máj. 21. 21:15
1 2
 11/15 anonim válasza:

Sajnos egyet kell értenem a 10-es válaszolóval.

Ha akarna tőled igazán valamit, egy-két napon belül válaszolna.

Még az is lehet (és itt lehet, hogy rosszindulatú leszek vele kapcsolatban), hogy ha majd egyedül fogja érezni magát, majd akkor jó leszel neki.

2015. jún. 9. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Kamaszkoromban voltak postai levelezőtársaim. Még a legjobb barátaimnál is előfordult, hogy 2-3 hetet vártam a válaszírással, aztán még postára is kellett adni a levelet, volt, hogy több mint egy hónapot várt az illető, akinek írtam. És nekem is ugyanígy heteket kellett várnom egy-egy levélre. Pedig mindennap használtam papírt és ceruzát, bármikor írhattam volna, mint ahogy ma is bármikor írhatna az, aki mindennap facebookozik. A mai világban hiába van modernebb technológia, hiába ér oda egy pillanat alatt a levél a világ másik felére, a 2-3 hét várakozási idő ettől még normális, én egyáltalán nem tartom bunkóságnak.
2015. jún. 9. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tuolsó, nem normális. Kicsit próbálj a 21. századba belépni. A reggeli sz*rás közben is meg lehet 3 mondatot fogalmazni, ha annyira akarná. Nem akarja. Innentől egyértelmű.
2015. jún. 9. 20:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van abban valami, hogy ha majd unatkozik, jó leszek neki... Ez eszembe se jutott! :S A másik: mi már nem kamaszkorban vagyunk, és nem papíron levelezgetünk, szóval ez egészen más... :) Amúgy kiskoromban én is leveleztem egy-egy barátnővel, és én érdekes módon, 1 hét alatt elintéztem postával együtt, cakumpakk! :) Úgy látszik, én ilyen gyorsan reagálok típus vagyok! De egyébként meg érdekel a másik, és várok a válaszra mindig, mert kíváncsi vagyok, hogy mit reagál az illető a kérdéseimre! Most kíváncsi vagyok, mikor ír vissza! Bár nem hiszem, hogy változna a helyzet. Ezzel csak azt érte el, hogy én is hosszasan megvárattam a válasszal. Nem értem rá! :) De igen... Lett volna 10 percem válaszolni, de megsértődtem kicsit. Na, mindegy, már túl vagyok rajta! Egészen a következő esetig, amíg meg nem várat újra. Gondoltam, hogy nem is válaszolok neki egyáltalán, de azért nem eszik olyan forrón a kását!
2015. jún. 10. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
van fontosabb dolga
2019. okt. 5. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!