A XXI. században miért van még ilyen sok rasszista ember?
"A XXI. században miért van még ilyen sok rasszista ember?"
Azért, mert "Csak két dolog végtelen, az Univerzum és az emberi hülyeség, bár az elsõben nem vagyok egész biztos" - Albert Einstein.
++++++++++
"Ez nem rasszizmus, ez fajgyűlölet."
A fajgyűlölet, fajelmélet másnéven rasszizmus.
Első válaszoló...nem vagyok retardált tudom,hogy az homofóbia és nem rasszizmus csak egyszerre kérdeztem mindkettőre,lehet rosszul fogalmaztam.
A többi válaszolónak pedig..nem feltétlen a cigányokra gondoltam,hanem bármilyen más elítélt népcsoportra.
Utolsó két válaszoló,köszönöm,hogy hála nektek megnyugodtam,hogy vannak még normális emberek.
Kimondhatjuk, hogy a kirekesztett népcsoportokat ott utálják ahol sokan vegyülnek közülük a többségi társadalomba. Ha ugyanezt a kérdését a németeknek tennéd fel, ők a törökökre lennének kiakadva, az amcsik és a franciák a feketékre stb.
Az esetek többségében utóítéletről beszélünk: ha a c-ok szólnak be neked rendszeresen az utcán, törnek be, rabolnak a környéken, akkor előbb-utóbb általánosítani fogsz. Inkább legyen az a járulékos vesztesség, hogy a pár rendes c-t is így itéljük meg, minthogy naívan hagyjuk magunkat kirabolni. Sokkal jobban működne a világ, ha nem nyomatnák az egyenlőségesdit mert így minden agymosott naív embernek a saját bőrén kell megtapasztalnia, hogy az egyenlőségesdni/minden bőrszín ugyanolyan elv egy marhaság.
Gondolom 14 évesen jó környéken laksz és ha találkozol is kisebbséggel, akkor az is a felkapaszkodott rétegből kerül ki, ezért sem érted a többség utóítéletét.
A buzulás alapvetően egy betegség/eltévelyedés, amit vagy lehet kezelni vagy nem. Ez egyénfüggő. De semmiképpen sem szabadna reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!