Miért fáradok el ilyen hamar ha a barátaimmal vagyok?
Megfigyeltem magamon, hogy ha a barátaimmal illetve bárkivel több órát töltök el (értsd legalább 3-4órát) akkor fáradtnak érzem magam és elcsöndesedek.
Csak egy példa: ma 4barátommal elmentünk sörözgetni dumálni, az elején én voltam aki legjobban vitte a beszélgetést, poénkodtam meg minden, az utolsó 1órában meg alig szólaltam meg, ha kérdeztek csak 1-2szavas választ adtam, meg is kérdezte az egyik barátom hogy mondjak már valamit mert a végén azt hiszi meghaltam..
És szinte mindig ez van ha 4-5órát töltök emberekkel megszakítás nélkül.
Alszok eleget, eszek iszok is rendesen, szóval nem ilyen jellegű probléma, egyszerűen lelkileg fáradok el és már nincs kedvem hozzájuk (senkihez)
Ezen lehet javítani valahogy? mert néha nagyon kellemetlen és egyszerűen koncentrálni se bírok már rájuk mindig azon kapom magam hogy fingom sincs mi éppen a téma)
A válaszokat köszönöm!
mert ge-ci unalmas lehet.
4-5 óra sörözés hétköznap?
max beülnék egy sörre,fél-1 óra,aztán mennék edzeni vagy akármi hasznosat csinálni.
csak akkor kényszerítettem magam ilyen hosszú nem kívánatos társaságba,ha kapcsolatépítő célzattal tettem és komolyabb pénz függött tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!