Miért van az, hogy egy idő után mindenki "eltűnik"?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem és azt gondolom vannak, akik közel állnak hozzám, ilyen kapcsolatban vagyunk. Aztán egy idő után ez mindig megváltozik, hidegek és távolságtartóak lesznek velem. Jobban igényelném mások társaságát? Mintha egy ideig érdekesnek találnának aztán már unnának.2015. máj. 20. 17:50
1/4 anonim válasza:
Talán odaadó vagy, és tudják,hogy mindig számithatnak rád,anélkül,hogy tennének is érte valamit.Nekem ez a tapasztalatom.
Nem vagyok az aki tapad bárkire is,sõõõt de tudják,hogy számithatnak rám,vagyis számithattak,mert most már ugy vagyok vele,amit kapok,azt adom vissza.........
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl sokat foglalkozol magaddal/unalmas vagy a kapvsolataidban? (nem alarlak megbántani!!!)
1-2 ilyen van, de ha mindenki ezt csinálja veled, akkor a te készülékedben a hiba!
Szerintem nyiss a másik felé, kérdezd és hallgasd meg, légy pozitív és szórakoztató!
Sok sikert! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Én mindig érdeklődöm a másik iránt, szeretem meghallgatni, inkább a többi dologgal lehet gond. Nehéz pozitívnak lenni és szórakoztatónak, nem tudom hogy lehetnék az.
2015. máj. 20. 18:26
4/4 anonim válasza:
Érdekes, ugyanazt tapasztalom, mint kérdező, és én sem tudok rájönni az okára. Ha valakinek kell valami, engem egyből megtalál telefonon, emailben, facebookon, de ha nekem mondjuk kedvem lenne, mondjuk csak beszélgetni egy fél órát (ami nem egy nagy dolog), mindenkinek van valami fontosabb dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!