A Mensa szervezet milyen?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy egyszer el kéne mennem IQ tesztre, utánaolvasgattam a dolgoknak, és láttam, hogy van ilyen szervezet. Befogadóak az emberek? Félős és nehezen ismerkedő típus vagyok. Már nem is annyira az eredmény miatt, hanem az esetleges tagság miatt gondoltam az elmenetelre, de félek, hogy nem fogadnának be, magamtól én nem tudok ismerkedni. (Nevethettek, én is azt teszem.. :"D )
(TUDOM, hogy valószínűleg nem jutok be, de most vegyük úgy, hogy igen, remélem megérthető, köszönöm szépen.)
2015. máj. 19. 19:01
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem. Az extrovertált, közvetlen, jól szocializált emberek inkább lelépnek onnan - egy-két kivételtől eltekintve, mert van néhány régi, oszlopos tag, aki nagyon joviális.
2/3 Tactical válasza:
Én voltam Szegeden tesztet írni, ott kifejezetten barátságosnak és lazáknak tűntek, sőt eléggé beszédesek is voltak.
Arról, hogy szervezeten belül, programokon milyenek, arról nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!