Miért érzem úgy, hogy minden oldalról csak támadnak?
A jelenlegi ismerőseim/barátaim közül senkivel sem felhőtlen a kapcsolatom... sőt! Nincs olyan ember az életemben, aki teljesen közel állna hozzám, és ne kerülne velem valamilyen konfliktus helyzetbe vagy ne alakulna ki valamilyen feszültség. A családtagjaimra ugyanez igaz és a régebbi barátaimmal sem tartom már a kapcsolatot, mind megváltoztak. A legtartósabb barátság az életembe 2 csajszival volt. De mindenkinek ők voltak szimpik és meg mindenkivel csak konfliktushelyzetbe kerültem, így megromlott a kapcsolat idővel és ebből is csak vita lett.
A jelenlegi iskolában, ahová járok jóformán csak ellenségeim vannak már, pedig az elején, mindenki szeretett vagy bírt. És teszem hozzá, SOHA nem bántottam senkit! Az osztályban elég sokan OK NÉLKÜL utálnak, ezért belém kötnek, lenéznek, kiröhögnek.
Van 2 barátnőm, de ők is kezdenek összehangolódni és engem egyre inkább kiszorítani, ráadásul egyikük sem az a kedves önzetlen barátnő, inkább irigykedni szoktak :(
A barátommal 3 éve együtt vagyunk és ott tartunk, hogy lassan mindennap vitatkozunk, valamilyen oknál fogva ő is szeret lenéző, lekicsinylő megjegyzéseket tenni.
A kötekedő, feltűnési viszketegségben szenvedő pics*k is egyből engem szúrnak ki, és mások beszólásai helyett, engem akarnak megtépni, kritizálni... stb.
Miért irritálom ennyire az embereket, azzal, hogy kedves vagyok és semmit sem csinálok?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!