Felfogod adni a lottót ezután? Nemsokára túllépi az eddigi legnagyobb nyereményt az 5 lottó?
No most, mit is szeretnél tudni valójában? Mit is kérdezel? És mi köze ennek a társasági élethez.
Random jelleggel lottóztam eddig ezután is. Amikor éppen eszembe jut. Csak 1 mezőt, Joker nélkül. Ez az információ neked most mennyiben fontos?
Második, jó nagy sületlenséget hordasz össze. A szerencsejáték a bizalomra épül. Hatalmas bevételt hoz az államnak. Ha kavarnának a húzással, a megrendült bizalom nagyobb veszteséget jelenteni, mint amennyi most a haszon.
A másik pedig az, hogy a szervezésben részt vevők sem tudnak egykönnyen saját zsebre csalni. A játék menete, technikája és technológiája annyira összetett, hogy szinte lehetetlen a svindli. A lebukás kockázata hatalmas, s túl sok embert kellene bevonni.
Hát ezt sosem értettem hiszen én 500
Illio forintnak is ugyanúgy orulnék mint négy milliardnak tehát semmivel aem kéne nagyobb eséllyel venni lottot edsig akkor azért nem vett aki mnem vett mert pár száz milliót már nem is akarnak myerni :D mi az nekik
"Sok ember hisz az ilyen összeesküvésekben, mert csak ezzel tudják bizonyítani a saját kilátástalan sorsukat"
Kilátástalan sors itt, miközben M.O. egyre jobban teljesít?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!