Glasses kérdése:
Szociálfobiám a párom és barátai?
Figyelt kérdés
A parom bemutatott baratainak egy buli folyaman alkohol hatasa alatt voltam persze igy konnyebben elbeszelgettem veluk,de ujra talalkozva veluk szorongtam ezt nem ertem hogy miert jon elo amikor egyszer mar feloldottam elottuk.2015. ápr. 24. 01:43
1/2 anonim válasza:
Mert az ember a baratait sajat dontese es vonzalma alapjan valsztja. Ezeket az embereket meg barati korodnek kene elfogadd a parod miatt... Kenyszer ize van ennek nem gondolod? A baratsag meg nem mukodik kenyszeren.
2/2 A kérdező kommentje:
Ertem amit irsz meg egyetertek ,de a problemam az ,hogy ugyanugy izgulok remegek mintha idegenekkel lennek korbe veve, marpedig beszelgettem veluk elvoltam.
2015. ápr. 24. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!