Buszon tetszik egy srác, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy hamarabb száll fel mint én és később is száll le úgyhogy fogalmam sincs melyik gimibe/szakközépbe jár. Egyszer láttam valahol felszállni, mert én is máshol szálltam suli után, mint ahogy szoktam éés amik eszembe jutottak ottani sulik (marmint ami buszmegallohoz kozel van) azoknak néztem fb csoportjat de nem talaltam meg a sracot. Ha nem akarom leszolitani, mashogy hogy tudhatnam meg a nevet?2015. ápr. 23. 20:34
11/13 anonim válasza:
lopd el a telóját fuss le a buszról és mikor elértek egy elhagyatott helyre vele csókold meg :D
12/13 anonim válasza:
Nyugodtan ülj le mellé a buszon! Ha nehéz is, akkor is. Legalább adj egy esélyt a dolognak, hogy esetleg ő maga szólít meg. Esetleg ott is felejthetsz valamit az ülésen, amit vagy akkor rögtön, vagy utólag vissza fog adni. Legrosszabb esetben lesz egy utad a talált tárgyak osztályára. Vagy nem lesz meg a cucc. :) Szóval ne olyasmit felejts ott, ami hiányozni fog, ha elvész.
13/13 anonim válasza:
palacsintát....mert azt szeretem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!