Lányok, ti is igy szoktatok?
Figyelt kérdés
na szóVal... Ha pl az útcan elmegy mellette. Egy viszonylag jo kinézetű fiu, akkor elkezdem igazgatni a hajam, ruhám. Ez nallatok is igy van?2015. ápr. 20. 08:27
1/3 anonim válasza:
Nálam nem ...én egyáltalán nem vagyok ennyire mániás :D ...
2/3 anonim válasza:
Én észre sem veszem ha elmegy mellettem, mert nem érdekelnek a szépfiúk.
3/3 anonim válasza:
Én inkább akkor szoktam, ha nem lát senki. Olyankor megigazítom a hajam, ruhám meg minden és megyek tovább, hogy ha valaki jön szembe akkor normálisabban nézzek ki. Ha egy nekem tetsző fiú jön szembe, akkor is előfordul, de ez nem ilyen reflexszerű. Nem tudom, szerintem ez nem rossz dolog. Nem vagyok exhibicionista meg nem mutogatom magam, de ha utcára megyek, akkor szeretek magamhoz képest jól kinézni. Lehet, sőt biztos, hogy másokat pont nem érdekli, hogy hogyan áll a hajam, de nekem ez fontos akkor is, ha idegenek vannak körülöttem. Illetve nyilván szeretek tetszeni másoknak, ezt most hülyén fogalmaztam meg, de gondolom érthető. Nem arra gondolok, hogy valaki perverz módon tágra nyílt szemekkel végigmér meg mutogat, füttyentget mert ez nyilván nem tetszik, de ha csak diszkréten megnéz, az olyan jól eső érzés és örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!