Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hova vigyem a 17 éves unokates...

Hova vigyem a 17 éves unokatesómat (fiú) bulizni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Nem voltam még semmiféle szórakozóhelyen. Nyáron fel fog jönni az unokatesóm pestre, és szeretném valami iszogatós zenés táncolós talán ismerkedős helyre elvinni. Hova vihetném? Ahová őt is beengedik és nem olyan "durva"? Mert olyan helyre nem akarom vinni ami mondjuk ilyen óriási tömeg mint pl a lightsoff, amiről hallottam. Bemennénk táncolnánk iszogatnánk ilyenek.

Utánanézegettem neten és ezeket dobta ki: zöld pardon, morissons, budapest park, városliget, meg a westend. Ezek milyenek? (A westendbe a tetőteraszra gondoltak vagy mi?)

Előre is köszi a segítőkész értelmes válaszokat

2015. ápr. 19. 19:29
 1/4 anonim válasza:
Sztriptíz bár.Az a legjobb választás!
2015. ápr. 19. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Na igen... nem ilyen válaszokra számítanék!

Olyan hely kéne ami nekem is meg neki is tetszene (persze tudom, nem tudhatjátok kinek mi tetszik, de ez azért nyilvánvalóan kilőve)

2015. ápr. 19. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig az lenne a legjobb választás.
2015. ápr. 19. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
hát amiket felsoroltál szórakozóhelyek, nekem sok emlékem van, Pesten voltam koleszos és haverjaimmal rengeteget jártunk ezeken a helyeken...
2015. ápr. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!