Rasszista vagyok, hogy térhetnék meg?
Barbika87.
Én nem arról beszéltem hogy miképpen veszíthetnénk el, vagy bűntethetnénk meg a kínaiakat, hanem hogy béküljek meg velük, a helyzet az, hogy nem csak magyarországon, hanem egy világméretű fehérfaj kihalás fog bekövetkezni, és nem tudok megnyugodni miatta. Bárhogy is akarok, nem tudok.
Elmondom mi itt a lényeg, remélem ez segíteni fog.
Tegyük fel hogy eltöröd a kezed, begipszelik és így kell járkálnod hetekig. 100% hogy abban az időszakban rengeteg begipszelt karú embert fogsz látni, egészen azért, mert erre jobban felfigyelsz majd és rááll az agyad.
Igaz ez az újdonsült szülőknél, hirtelen azt veszik észre, hogy mennyi ember van még rajtuk kivűl gyerekkel, babakocsival. Eddig mivel nem volt aktuális, szinte észre sem vették őket.
Ne élezd ki magad a kínaiakra és a négerekre. Nyilván dühből azt figyeled hol látsz meg egyet és akkor elkönyveled, hogy:
-Na tessék, megint egy...
Itt a tavasz, lassan előkerülnek a divatos női cuccok, nézegesd a csajokat, sokkal jobban jársz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!