Tényleg csak az a baj hogy gyerek vagyok?
Figyelt kérdés
Gyakran hallom, hogy: egy éretlen kölyök nem érthet meg, hiszen még káromkodni sem tud. Én tudnék, csak nem szoktam. De akkor meg az a baj hogy: ilyen fiatalon milyen mocskos a szája ennek a gyereknek! Őszinte válaszokat kérek!2015. ápr. 15. 06:49
1/12 anonim válasza:
Válasz: És te mit értesz meg a b+ -en kivül? Mert csak azt tudod mondani, egy értelmes mondatod nincs.
2/12 anonim válasza:
Érdekes kèrdés... mások mondják ezt? Hány èves vagy? Csak ìgy tudok válaszolni bocsi
3/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy az első csak provokálni akar, úgyhogy nem érdekel.
Igen, mások mondják ezt. 13 leszek.
2015. ápr. 15. 07:11
4/12 anonim válasza:
Az elsőt kicsit félreértetted...
Ő úgy gondolta, hogy ezt kéne válaszolnod, ha valaki beszól.
5/12 anonim válasza:
Rosszul érzed! #1 vok. Szerintem ilyen válasszal tudnád megértetni az ilyenekkel magad.
6/12 anonim válasza:
Mindenki szájából undorítóan hangzik, ha rendszeresen káromkodik. A gyerekek, mint te, leginkább aért csinálják, mert ezzel akarnak nagyfiúnak/nagylánynak tűnni. A hajam égnek áll, mint ilyen kis pisisek minden 2. szava g*ci meg b+. Nyilván mindenkinél kicsúszik egy-egy ilyen szó, ha úgy van épp, de ne ezzel akarj már kitűnni.
7/12 anonim válasza:
Ne igazodj az ilyen lehúzó beszólásokhoz.
Szerintem a legférfiasabb tulajdonság: a tiszta, értelmes beszéd. (N)
8/12 A kérdező kommentje:
Bocs 1#. (Ilyen hülye vagyok?! XD)
2015. ápr. 15. 22:00
9/12 anonim válasza:
Erre mondom, amit anyukám szokott mondani: ,,Nem hülye, csak gyerek!" :D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Ez jól esett!
2015. ápr. 16. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!