Mr.Niemand kérdése:
Titeket nem zavar, hogy az emberek nagy részével nem lehet könyvekről beszélni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 00:20
12/15 anonim válasza:
Azért a könyv szó kiejtése ne legyen már sznob célzás! Nem olyan, mint pl. a "Jaguárom" szó esetében!
13/15 anonim válasza:
Oké, csak ha valaki a filmről akar beszélni, akkor a film legyen a téma. De ne vedd magadra, amit írtam, nem akarok mindenkit lesznobozni, aki véletlenül kiejti a száján a könyv szót :D, csak van valaki a környezetemben, aki minden regényen alapuló filmre ezt mondja, hogy ő könyvben is olvasta, és az ilyen és ilyen volt. És baromira idegesítő, próbál jobbnak tűnni másoknál, de nem csak ebben, mindenben csak a versenyt látja, és "győzni" akar (off vége), szóval csak ezért írtam a sznobságot, de akire nem vonatkozik, az nehogy magára vegye, és bocsi, hogy belekevertem a személyes érzéseimet a válaszba, kissé elragadott a hév. :) Csak tényleg nem szeretem, amikor szép és nemes dolgokat lerángatnak alantas szintre (mint pl dicsekvés, versengés) - nem rád írom, hanem az olyan tipusú emberkékre, akit említettem, és hát vannak egy páran sajnos.
14/15 anonim válasza:
Teljesen értelek, az már úgy nekem is több kicsit, mint határeset! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!