Aki egy kicsit más, mint a többiek, miért földi pokol az élete nagyrésze?
Csak Sheldonnak van doktorija és nem kellett 14 évesen gimiben szenvednie, mert már akkor volt doktorija (ugye?).
Illetve Sheldonnak van még egy menő Alienware laptopja. Másrészről meg nem szeretem annyira a vonatokat.
Én is hasonló voltam. (15-os szórású skálán) 140-es IQ, az van is, és ezzel együtt kiskoromban enyhén aszpergeres tüneteket mutattam, na az már szerencsére többnyire nincs meg. Hasonlónak hangzanak a Te problémáid is, általában az ilyen társas léttel, emberi kapcsolatokkal nem vagy teljesen rendben.
Sokat nem segít de tudd, hogy ez idővel csak jobb lesz, főleg ha magad is próbálsz változtatni rajta. Jókat mondott az egyes, azokat kövesd, a lényeg hogy légy picit passzívabb, ugyanakkor figyelj oda mások kommunikációjára, próbáld meg ésszel, IQból megtanulni azt ami neked nem természetes.
"Csak Sheldonnak van doktorija és nem kellett 14 évesen gimiben szenvednie, mert már akkor volt doktorija (ugye?)."
Te is koncentrálj a tudományos előmenetelre. Szerintem baromira nem baj, hogy nem vagy szociábilis annyira. A világot nem a hülyeségről pletykáló keretének viszik előre, hanem az olyan emberek, mint te. Szociális skillekre később úgyis magadtól is szert fogsz tenni. Az sem baj, ha csak az egyetemen. Én is csak a késői huszas, korai harmincas években lettem igazán szociábilis, munkám miatt.
"Illetve Sheldonnak van még egy menő Alienware laptopja."
Vigasztaljon, hogy azt a gépet egyszer Wolowitz az ölébe vette pucéran, és emiatt Sheldon túladott rajta. :) Meg majd lesz neked is olyanod. Olyan is, amihez nem ért hozzá Wolowitz turtleneck stílusú genitáliája.
"Másrészről meg nem szeretem annyira a vonatokat."
Az nem is baj, mert az már tényleg túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!