Mit tegyek ha rám mozdult egy meleg?
Figyelt kérdés
Ne is részletezzük. Facebookon ír, én nem olvasom el de ismerem a srácot. Nem vagyok homofób de most már kezdek az lenni. Ott van Facebookon, hogy csak nők érdekelnek. Én igazából liberális értékrend szerint élek, nem ítélkezek stb. De ez most felbosszantott és már inkább felfordul a gyomrom tőlük.
Gázspray az jó ellenük?
2015. márc. 30. 18:13
2/8 anonim válasza:
Ha nem érti meg mondd meg neki,hogy hetero vagy, vagy hazudd azt, hogy távkapcsolatban élsz és a lánynak nics facebookja és ha meg akarnád csalni azt egy lánnyal tennéd és nem fiúval.
3/8 anonim válasza:
Vagy megmondod neki, hogy figyelj öreg, én nem játszom a saját kapumra vagy letiltod és kész.
Ha az utcán erőszakoskodik, akkor jó a gázspray (de az mindenki ellen jó).
4/8 anonim válasza:
Az ilyen ostobák megérdemlik a sorsukat.
Pont azt csináld, mintha egy hetero mozdult volna rád.
PONT UGYANAZT. Érted? Nincs különbség. Ember-ember. A többi téged minősít.
5/8 A kérdező kommentje:
Nálam liberálisabb embert nem ismerek, csak most úgymond csalódtam. Ha ott van, hogy a nők érdekelnek, akkor az úgy is van. Nem én vagyok az ostoba.
2015. márc. 31. 23:42
6/8 anonim válasza:
Te mit szólnál, ha rámozdulnál egy csajra, és ő gázspray-vel válaszolna a közeledésedre?
7/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, már nem érdekel. Csak felbosszantott, hogy melegnek néznek ennyi... nem használnék gáz spray-t, se semmit, ha közeledne felém. Nem vagyok sz** ember.
2015. ápr. 1. 18:57
8/8 anonim válasza:
Melegnek néznek? Azt ugye tudod, hogy a melegek többségéről meg sem tudod mondani, hogy az. Neked is van meleg ismerősöd, haverod. Ez 100%, szóval ilyeneken felesleges fent akadni. Lehet csak szimplán bepróbálkozott, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!