Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Dohányboltokban mennyire...

Dohányboltokban mennyire adják ki a cigit kiskorúaknak?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem arra, hogy a törvény szerint nem,

2015. márc. 25. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem adják ki
2015. márc. 25. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, a mai napig mindig elkérik a személyit
2015. márc. 25. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
legjobb barátnőm 17 éves és már tavaly sem kérték el a személyijét, mikor bement. Szerintem ez attól függ, hogy néznek-e már téged nagykorúnak.
2015. márc. 25. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Általában nem kérik el , ha normálisan fel vagy öltözve és kultúráltan nézel ki. Persze ha nem 12 éves vagy! Olyan 16-17 évesen már kiadják! Főleg kocsmák mellett, vagy kis üzletekbe!
2015. márc. 25. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, mindig elkérik a személyimet.
2015. márc. 25. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Eléggé odafigyelnek erre, ugyanis sokszor előfordul, hogy beküldenek ellenőrzés miatt egy fiatalkorút és aztán megbüntetik őket. Én 20 éves vagyok, nem dohányzom ugyan, de volt, hogy vettem cigit a szüleimnek, akárhova mentem, ahogy beléptem, rögtön kérték a személyimet, még nem is kértem semmit.
2015. márc. 26. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Lazán kiadják.
2015. márc. 26. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
osztálytársam cigizik, 14 éves, és ott álldogált a dohánybolt előtt, próbálta leszólítgatni az embereket, akik bemennek cigit venni de senki rá se hederített, kijött a tulaj, megkérdezte mit keres itt, mondta cigit szeretne venni, erre a tulaj hogy kiskorúnak nem adhatja ki..... fél perc múlva kijön: "Milyen kell? "
2015. ápr. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!