Mi a baj velem?
Szia!
Egyrészt, amiket érzel, az részben a korod velejárója is. De az, hogy meg akarod ölni magad, az nem normális dolog. Feltétlenül beszélned KELL erről egy felnőttel, mert ez nagy baj! Ha így érzel, ez már betegség. Pláne, hogy írtad, hogy vagdosod, hánytatod magad.- A Te korodban egyébként én is pont ugyanilyen voltam. Nem voltak igazán barátaim, utáltam magam, szerencsétlennek tartottam magam, vagdostam és hánytattam is magam. Én 18 éves koromig evészavarban szenvedtem, de hidd el nem olyan jó buli az! A végén már én magamtól akartam kigyógyulni, de egyedül nem ment, pedig már szabályosan rettegtem, hogy meghalok! Végül hála az égnek, lassan meggyógyultam.
Kérlek, Te ne játssz az életeddel!
Eszedbe ne jusson az öngyilkosság!!!!
Rettentő fiatal vagy, még ha az osztályod nem is, de biztos, hogy van ki szeret, és egész biztos, hogy a szüleidnek meg megszakadna a szívük!
Te ezt csak úgy érzed, hogy nem szeret senki.-Ezek az érzések részben lehetnek normálisak is, a tini kor miatt, de ilyen fokon, ez már nincs rendben!
Tudom mik kavarognak a fejemben, mert ugyanezeken végig mentem, de látod, most is itt vagyok még, 21 éves fejjel!
Ha tudnád én honnét jöttem fel! Mindig kiközösítés tárgya voltam, állandóan kinevettek, megvetettek, gyűlöltek és terrorizáltak is. Én is azt éreztem nem számíthatok senkire. Nagyon elkeseredett voltam. Egyszóval kilátástalannak éreztem mindent. Aztán eltelt egy ,,kis" idő, felnőttem, és már van egy állandó baráti köröm akikre mindig számíthatok, és egy csodálatos párom, aki mára már a vőlegényem is!
Szóval, ezzel csak azt próbáltam elmondani neked, hogy nem szabad ilyen fiatalon feladni! Mert az idő előbb utóbb meghozza gyümölcsét! Nem mondom, hogy vlaha könnyű lesz az élet, de ha elmúlnak ezek az érzéseid, amint felnősz, már hidegebb fejjel, józanabbul látod majd a dolgokat!
Tudom közhely lehet, de próbálj meg az apró szép dolgokra gondolni és adjon az erőt! Pl. lassan itt a tavasz, szép idő lesz, lehet menni sétálni, kirándulni, süt végre a nap stb.
Próbálj meg olyan elfoglaltságot keresni amiben örömödet leled, és levezetheted a feszültségeidet! Ez lehet valami sport, vagy valami egészen hétköznapi hobbi stb. Biztos, hogy van ami érdekel, csak most esetleg nem ezzel vagy elfoglalva, így nem is gondolkodsz rajta.
Én pl. sokáig úgy éreztem, nem vagyok tehetséges semmiben, mégis, egyszer csak elkezdtem FŐZNI. Bármit, akármit, különlegességeket, egyszerű ételeket stb. Ez lett a hobbim. És azóta is valahogy mindig megnyugtat, ha finomat készíthetek.-Ez furán hangozhat, de nálam ez a kedvenc elfoglaltság.:)
Kérlek, tényleg keress segítséget felnőtt személyében, mert ez nem játék amiket érzel, csinálsz! Ha gondolod, akár nekem is írhatsz, próbálok segíteni, vagy ha nem is sikerül érdemben, legalább beszélgethetnénk ezekről, és hátha kicsit megnyugodnál!
Vigyázz magadra!
Üdv, 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!