Milyen egy jó keresztkérdés?
Figyelt kérdés
mondanátok (esetleg tapasztalatból) jó példákat?2015. márc. 3. 09:15
1/6 anonim válasza:
Gondolom merőleges egymásra...tátádá
3/6 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyen válaszokra számítottam.DE megértem.Én is hasonló jópofa viccekkel próbálkoztam 10 évesen.
2015. márc. 3. 10:02
4/6 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk a beszélgetés témáját, nem tudjuk mire kell jó kis keresztkérdést ajánlani, így az 1 tökéletes válasz. (pl, ha a kvázi-kristályokról beszélgettek, nem biztos, hogy a lótenyésztésről egy bevetett kérdés jó keresztkérdésnek) (bár lehet, hogy új szempontokat nyitna:)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan egy témára vagyok kíváncsi,hanem a dolog logikájára.
mivel lehet egy lótenyésztőt (a példánál maradva) kikérdezni a lova valódi teljesítményéről,anélkül ,hogy direkt kikérdezésnek tűnjön?
2015. márc. 3. 10:22
6/6 anonim válasza:
Megkérdezed a vemhes lóról pl hogy az apja is ló volt-e? Mert milyen dolog már, ha lódarazsakkal lepne meg?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!