Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálljak másképp, hogy...

Mit csinálljak másképp, hogy ez ne folytatódjon így?

Figyelt kérdés

Szeretek ismerkedni, de a közeli városban lévőkkel ez lehetetlen. Mert pár mondatnál már nem tudok veluk tobbre jutni, mivel nem írnak vissza.. Íme egy péllda :CSAJ ismerjuk egymast?

ÉN Szia, nemismerjuk

CSAJ Szia. Hat akkkor?

ÉN Csak bejeloltelek

CSAJ Jaj ertem

ÉN Ha probléma visszavonhatod

CSAJ Nincs problema ;)

ÉN **** laksz ?

CSAJ Igen te?

Én itt ***** éllek

CSAJ Ahaaa

ÉN kis falu tudod holvan

?

CSAJ Perszehogy tudom

ÉN Suliba hova jársz ?

CSAJ én **** te?

ÉN ott hova ?

CSAJ Szerinted?

ÉN Szerintem több suli is van ott

... Itt a vége nemír vissza. :D

Na roviden ennyi a probléma, Volt előzőleg is egy ilyen azzala csajjal kicsit tovább beszélltem de lényegében ugyanez.. ( Nem nyomultam, Nem dicsértem agyon őket már az elején, ) Vélleményeket kérnék

#Érdekes lányok
2015. márc. 1. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kíváncsi rád :/
2015. márc. 1. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

TanuLLLLLj meg első körben helyesen írni, az sok embert zavar.

Amúgy meg, ismeretleneket jelölgetsz Facebookon, persze hogy nincs kedvük ismerkedni, erre vannak az ismerkedős oldalak. Ráadásul ez ilyen tipikus semmitmondó beszélgetés, ahol unalmas dolgokról faggatod. Próbálj meg valami értelmes témáról BESZÉLGETNI vele, mert ez így béna.

2015. márc. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!