Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen nevet adjak a presszómnak?

Milyen nevet adjak a presszómnak?

Figyelt kérdés

Vettem egy kocsmát, ahol anyukám takarít. Nagyon szeretik anyát, van ott egy biztos vendégsereg, akik szeretnek oda járni. De a régi tulaj kiöregedett ebből és én vettem át. Azonban szeretnék neki egy tisztességes nevet adni, mivel a mostani nevét nem igazán ismeri senki. Mindenki a XY-kocsmájának hívja. Csak ez most már nem aktuális.

Viszont nincs ötletem. Nem akarok semmi elcsépelt, nyálas esetlegesen túl modern nevet adni neki. Ez egy kisváros, és leginkább csak öregebbek járnak oda. Meg a fiatalok az edzőterembe.

Tippek? :)

2015. márc. 1. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Mama presszó.
2015. márc. 1. 15:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Érdekes lenne, ugyanis én 22 éves vagyok. :D

Amúgy a mostani neve Hangulat.

2015. márc. 1. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Jobb, mint otthon söröző/borozó :P
2015. márc. 1. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
de - presszó
2015. márc. 1. 16:07
 5/8 Rbomb ***** válasza:
Mivel anyud takaritotta biztos indig szép tiszta volt,meg lesz is legyen Puccos Presszó,vagy félig németesen Putzos Presszó
2015. márc. 1. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne felejcs presszó
2015. márc. 1. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
KV presszó (kávé)
2015. márc. 1. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Napközi
2015. márc. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!