Tejfakasztó buli. Miért ugranak erre a kifejezésre oly sokan?
Nekem a nevével sincs bajom. hagyomány,felesleges ezen változtatni. A húsvéton se akadnak ki ,pedig kb senki sem akkor "vész" magához húst a böjt után :D
Amelyik nő háborog azon hogy a párja elmegy tejfakasztó buliba az bizony elkövetett egy igen nagy hibát,nem olyan férfival állt össze akivel egyezne az értékrendjük és ennek bizony rövid vagy hosszú távon veszekedés ,válás lesz a vége.
Nem tudom, nekem kicsit furcsa az, hogy anyuka nem mehet. Mármint nem a hapsikkal bulizni, hanem a saját barátnőivel. Mert apa tök jól szórakozik, anya meg otthon a gyerekkel - ez szerintem pont azt erősíti, hogy anya és gyerek összetartozik, apa meg csak másodlagos. Mert ha lenne olyan a tejfakasztó után, hogy most szombaton anya megy, apa meg marad az egyhetessel otthon, azt mondom, oké.
De a neve így is gusztustalan. Nem akarom, hogy a mellem, a tejem felmerüljön egy baráti társaságban, ahol nem vagyok ott. Legyen, nem is tudom, szülinapi buli. A kicsi szülinapi bulija.
Nekem semmi bajom ezzel a bulival, kedves dolognak tartom, hogy az apuka és barátai megünneplik a baba érkezését.
Mifelénk egyébként nem tejfakasztó bulinak hívják, hanem babapisiltetőnek... nem tudom, ez mennyivel jobb? :)
Némely válaszoló, igen. Némely'pedig egyből arra válaszolt, hogy jó ötlet-e a buli vagy sem.
Arra gondoltam, hogy kétértelmű volt és a válaszok is ennek megfelelően érkeztek. Tovább nem offolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!