Egy átlagos lányból, hogy legyek menő?
Egy teljesen átlagos lány vagyok, hosszú, barna hajam van, a testalkatommal sincs nagy gond, nem egy balerinaalkat, de nem is dagadt. Hogy az arcom szép-e, azt nem tudom. :) Általában kedves vagyok az emberekkel, de néha van, hogy rossz kedvem van, olyankor nem. Vicces főleg a barátaim környezetében szoktam lenni, nagyobb társaságban csendes vagyok.
Fekete/szürke farmert szoktam hordani, egyszerűbb pólókal.
Nem mondom, hogy nincsenek barátaim, mert vannak, csak szeretnék egy kicsit népszerűbb lenni, mint most.
Köszi :)
Hasonlóan állok én is,csak fiúként.
Amúgy,szerintem kicsit javíts az öltözködéseden, járj el bulizni. Én úgy vettem észre,hogy a bulik összehozzák az embereket,én mostanaban olyanokkal is beszélgetek,akikkel eddig szóba se álltam volna/ők nem álltak volna velem.
Ha bulizós, menő csaj akarsz lenni akkor azt is vedd figyelembe, hogy az "egy menetre kellesz", "többen is át akarunk menni rajtad egyszerre" pasikat fogod inkább vonzani. A rendes pasiknak nem a halálra ba*szott csajok jönnek be. De ennél tovább is megyek, még a menő pasiknak se azok jönnek be. A menő pasik is jobban szeretik a csendes, rossz hírű helyeket elkerülő lányokat, akiknél nem az a téma, hogy kit szoptak le a megállóban.
Egyedül talán a műmájerek szeretik a könnyen kapható lányokat, mert ők sza*rt se érnek de áll a farok és gyorsan akarnak mindent.
Bár ki tudja, én úgy vettem észre hogy így van.
A csajoknál nem számít a menőség úgy vélem.
Mármint én sose az osztály legmenőbb csaját akartam megkapni, akit mindenki szoptat ezerrel a Disco után miután leitta magát a szerencsétlen nőstényállat. De lehet ez egyedi nálam... lehet csak én szeretem a visszafogott, nyugis, nem bulizós, nem menőző csajokat.
Csajoknál nem tudom mi a helyzet.
Hogy ők milyen pasikat szeretnek.
De a tapasztalatom azt súgja, hogy a csajok nem valami igényesek. Nem egyszer látom szép lányokat dagadt, ragyás arcú, szakállas, kopaszodó, összenőtt szemöldökű balfa*szokkal. Ha tippelnem kellene a nők 80%-a ilyenekkel jár. Vagy idétlen pávákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!