Ti milyen színűnek látjátok ezt a ruhát?
Figyelt kérdés
Gondolom hallottatok már róla.. Hisz bejárta az egész vilagot. Nagyon kiváncsi vagyok hogy ki milyen színűnek látja!:)
2015. febr. 27. 20:48
21/35 anonim válasza:
Kék-fekete. Fel nem fogom, hogy lehet ebből fehér-arany. Az aranyat még megértem, mert a szar exponálás miatt valóban sötétbarnának tűnik, de hogy a kékből hogy a viharba lesz valakinek fehér? :D
22/35 anonim válasza:
Én világos kék és fos barnának.
23/35 anonim válasza:
#21 nézd meg a photoshoppolt képek közül a bal oldalit, na az sem fehér-arany? A 3 kép közül amik egymás mellé vannak rakva a középső pont átmenet a fehér-arany(vagy inkább fosbarnás-sárga) és a kék-fekete között.
24/35 anonim válasza:
szürkéskék és barna ez a ruha.
25/35 anonim válasza:
Kék alapon nem fekete, hanem valami ocsmány fos-színű fodrokkal telerakott ruhát látok.
Zöld szemem van.
26/35 anonim válasza:
#23 Hát, ha valamit kifehérítünk, akkor fehér lesz :D De nem tudom, szerintem azon a képen is lehet látni, hogy az nem fehér, hanem inkább kék.
Most megint megnéztem az eredeti képet, és ordít a kék szín :D
27/35 anonim válasza:
Szerintem meg zöld és rózsaszín, mindenki hülye aki nem így látja :D
28/35 anonim válasza:
az a minta arany, maga az alap kék..
29/35 anonim válasza:
Lila alapon fekete csíkok.Szerintem. A családom szerint meg fehér alapon arany csíkok.... wht?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!