Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tudom hogyan tovább (nem...

Nem tudom hogyan tovább (nem tudok már semmit sajnos)?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, hogy eltoltam az életem.

Itt vagyok 26 évesen, két szakmával (amiket utálok) érettségi nélkül.

Gondok vannak a külsőmmel és félek a jövőtől.

Igyekszem nem rá gondolni.

Kezdem a fogaimmal.

A fogam elől egy gyerekkori baleset mellett kitört és a másik úgy jött a helyére, hogy kapafog lett belőle. Hiányzik 5 fogam, tehát kellene implantátum is meg fogszabályzó is.

Le is kellene térnem az érettségit, hogy kitanulhassak egy normális, emberhez méltó, jól kereső szakmát mint mondjuk valamilyen informatikai szakma.

De az érettségihez kell a nyelv is.

Azt meg nem beszélek, németes voltam, de az angol jobban ragad rám. Tehát nyelvet is kell tanulnom.

A matek sose ment, úgyhogy szerintem azzal is gondok lesznek, meg a fizikával.

Ennyi dolog van és nem tudom hogy kezdjek neki.

Ma gondolkoztam azon, hogy feladom az egész életet.

Ezen kívül még diétáznom is kell, mert hogy kövér vagyok.

Ezen kívül minden jó csaj foglalt, vagy menyasszony vagy már van gyereke. Úgyhogy rendesen elegem van már mindenből.

Nem tudom mit tegyek, mit csináljak először.

De már a fogak is 500 000ft felett lesznek az biztos.

Nem tudom mit tegyek.

2015. febr. 25. 19:31
 1/1 anonim válasza:
Hát, biztos nem könnyű. A fogadnál nem implantátumra gondolnék a helyedben, 5 fog az rengeteg pénz lenne. Mindenképpen menj el szakemberhez és kérdezz utána a lehetőségeknek. Nem feltétlen kell magánorvos, nekem eddig a körzeti fogorvosokkal sem volt semmi problémám. Létezik olyan is, hogy jelentkezel fogorvosgyakornokoknál "modellnek", nagyon minimális pénzt kérnek csak és rendbe teszik a fogaidat. Ennek a közeledben lévő klinikán tudsz utánakérdezni esetleg. De nem könnyű. A fogyást önmagaddal kell lejátszanod, életmódváltás kell hozzá. Sajnos a leírtak alapján tényleg sok gondod lehet, de egy biztos: ha kilépsz az önsajnálatból és azon leszel, hogy életvidámabb legyél, teszel magadért, akár egy kis mozgással és pozitív dolgokra gondolsz, be fogod vonzani is a jót. Nem mondom, hogy modell lányok állnak nálad sorban, de a külsőt nagyban meghatározza az egyén, aki mögötte van. Egy magabiztos, pozitív kisugárzású férfi, ha nem is született Ben Afflecknek meg fogja találni a párját. Ez elhatározás kérdése és persze ez a legnehezebb, nem a csalódásokra és a rosszakra gondolni, hanem megtalálni a jót mindenben, vagy ha nincs, arra koncentrálni, hogy legyen. Őszintén kívánok sok sikert hozzá!
2015. febr. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!