Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
sziasztok.az a helyzet hogy nem találom a helyemet ebbe a nagy világba.jó lehet rosszul fogalmazom meg de valami ilyet érzek.van családom, barátnőm, pár barátom.az iskolában megvan a baráti köröm, de mégis van pár ember aki nem hagy békén és csesztet.jó tanuló vagyok de nem stréber.kissé csendes.egyszerűen hiába van pár barátom az osztályban nem szeretek ott lenni.sok kétszínű bunkó ember van.mindig várom az órák végét hogy végre ne ott legyek hanem a városban buszon vonaton kocsiban és otthon.de sajnos hiába.otthon sokszor veszekednek szüleim.sokszor rajtam töltik ki ezt.apukámnak stresszes munkája van és négy műszakos.egyszerűen már otthon sem szeretek lenni mert komolyan mondom semmi közöm az ő veszekedésükhöz mégis nekem esik rosszul.ilyenkor legtöbbször elmegyek ki sétálni.ha hétvége van és a barátnőm otthon van (koleszos) átmegyek hozzá kocsival kimegyünk valahová beszélgetni együtt lenni.vele sose veszekszünk.szeretem és ő is engem.benne lehet bízni ő megért és megnyugtat.de sajnos csak hetvégén tudunk találkozni.csak ő van nekem akihez mehetek ha otthon áll a balhé és szükségem van valakire.a barátaim messze laknak több órányira.a közelben lévő barátaim pedig nem érnek rá (egyetem érettségi munka).szóval szerintetek mit tegyek hogy szívesen legyek újra itthon és ne menjen mindig a vita és hogy a suliba leszálljanak rólam?
2015. febr. 22. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
suliban lévő bunkókkal ne foglalkozz, legyen tekintélyed, de ne bunkó stílusban. sajna csak ennyit tudtam segíteni ha annak számol .
2015. febr. 22. 22:41
 2/3 anonim válasza:
#1 Egyetértek veled. Mi másban nem nagyon tudunk segíteni neked.
2015. febr. 22. 22:59
 3/3 anonim válasza:
Ha erős vagy akkor verd meg azokat akik cseszegetnek, ők csak azért csinálják mert félnek és bizonyítani akarnak valamit csak ezért keménykednek egyszer oda állsz oszt meg mondod neki azután már nem lesz gond, hidd el én tapasztalatból beszélek csak velem ezt az utcán csinálják.
2015. márc. 2. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!