Mitöl lehetnek ezek? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Sokszor rossz kedvem van és máár egy jó ideje nem is járok ki csak ha nagyon muszály! Úgy érzem nincs életem!!
Elgondolkoztam már azon hogy milene ha vagdosnám magam de a félelem mindig visszatartott. A család tagjaimal is ingerlékeny vagyok amikor rossz kedvem van de ök is idegesitöek... Van amikor csak magamban ülök. És ugy éerzem egyedul vagyok. 13/lány
2015. febr. 21. 21:40
1/6 anonim válasza:
azzal hogy vagdosod magad ,fájdalmat okozol magadnak nem lesz jobb.valami miatt kialakult ez hogy nem akarsz sehová eljárni.a barátnőiddel miért nem jársz el moziba,sétálni a szabadidődben?
3/6 anonim válasza:
Én egyszer megvágtam magamat, de azt kell mondjam nincs sok értelme. Totális baromság az egész, semmivel sem lett jobb a helyzetem.
4/6 anonim válasza:
A vagdosással csak mégjobban fájdalmat okoznál magadnak.
Miért nincs kedved kimenni a szabadba.?? Esetleg történt valami.?? :(
14/L
5/6 anonim válasza:
én egyszer megkarcoltam magam kíváncsiságból, azért nem mondom, hogy megvágtam mert azt nem mertem, de hadd menőzzek már igenis megvágtam magam na xd de egyik osztálytársam észrevette és még így is egy hétig ott volt, viszont semmi nem lett jobb, egyébként meg lehet csak kezdesz felnőni, velem is ez volt, még most is, elkezdtem felnőni és észrevettem az apróbb veszekedéseket is körülöttem és elkezdtem gondolkozni:) 15/L
6/6 anonim válasza:
Én a nyelvtan könyvet bújnám a helyedben... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!