MISKOLC mesélnétek róla?
Avas egy gettó.
Ha nem mész oda utálom a cigányokat táblával, Miskolc élhető hely, csak kevés a jó meló (mondjuk ez utóbbi nem csak azt az egy várost jellemzi).
Miskolc-Kispolc :D
Én szeretek itt lakni. Az avast nem nevezném gettónak. A 2.ütem kissé bajos az igaz, de az sem vészes.. ott lakott a párom,nem egyszer sétáltam le hozzá éjszaka vagy hajnalban és nem támadtak meg. A fészekrakókat már kipakolták és a nyomortelepeket is folyamatosan számolják föl. Én a harmadik ütemben lakok, nagyon szép hely minden közel van.
A belváros is gyönyörű. A vasgyár rossz egyedül az tényleg cigányfészek,de ritkán másznak onnan elő hála istennek. :D
5-re:
"A környező falvak":
Szirma: Miskolc része 1950 óta
Felsőzsolca: önálló város
Az írjon, és mondjon véleményt, aki nap-mint nap arra jár, és ott él!!!!!!!!!!!!4
Getto, az utcán a lépcsőházban, a szomszédban.
Az avasi rendőrörs épületében, köztudottan kocsma üzemel, a rendőri jelenlét 0 !!!
Hitler forog a sírjában, mert a warsói getto-t mintának szánta az Avas-hoz!
Teljesen jó hely, ezt úgy mondom, hogy 4 éve költözünk ide a 2. és 3. ütem határába.
A közbiztonság érezhetően jobb most, mint 4 éve. A híradások nagyon túloznak, mindenből szenzációt akarnak csinálni, és mindig csak a rossz híreket közlik, annak van pl. az RTL Klubbon hírértéke...
Ha későn megyek le az utcára, akkor valóban lehet látni lézengőket, akik nyilván nem mennek dolgozni, ez napszaktól, időjárástól is függ.
Munka: nem az Avason fogsz munkát találni, de miért kéne, a belváros max. 10 perc busszal, gyalog meg 30 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!