Mi a véleményetek erről?
Szerintem normális, mindenkivel megesik néha.
Ha én lennék a lány helyében zavaró tényezőnek tekintenélek a társaságban, vagy ha jó barátom lennél akkor kínosnak érezném, hogy te kínosnak érzed.
szerintem túl komolyan veszed, csak menj oda hozzá, és dumáéjatok, ha jobbat téll nem tudsz akkor csak kérdezd meg h "hogy vagy X/Y?" vagy folytasd a netes beszélgetéseteket, hogyha nem olyan jellegű, amit csak ketten tudtok átbeszélni, nehogy kínos legyen.
a társasággal meg ne foglalkozz, légy populáris, mutass nekik valami újabb számot ami aktuális, vagy egyet attól a nyálas csaávótól (amelyiknek a Wawes c. száma van "véév aftör vév, vév aftör vév"; most nem jut eszembe a neve) vagy ha meg ránézésre olyanok akkor vmi cigány-rappet, valamelyikkel tuti bevágódsz akármelyiknél, legyél populáris, csak beszélj velük őszintén arról amit gondolsz, de csak olyat mondj, ami nem untatja őket, és ők is meg a csaj is megkedvelnek majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!