Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kettesben, vagy facebookon tök jól elbeszélgetünk, de ha a barátaival van akkor egyszerűen nem tudok megszólalni. Nem ismerem a társaságát, nincs meg velük a közös hang. Ez szerintetek normális?
2015. febr. 11. 17:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha ti lennétek a lány szerepében akkor furcsán néznétek rám emiatt?
2015. febr. 11. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, mindenkivel megesik néha.

Ha én lennék a lány helyében zavaró tényezőnek tekintenélek a társaságban, vagy ha jó barátom lennél akkor kínosnak érezném, hogy te kínosnak érzed.

2015. febr. 11. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem túl komolyan veszed, csak menj oda hozzá, és dumáéjatok, ha jobbat téll nem tudsz akkor csak kérdezd meg h "hogy vagy X/Y?" vagy folytasd a netes beszélgetéseteket, hogyha nem olyan jellegű, amit csak ketten tudtok átbeszélni, nehogy kínos legyen.

a társasággal meg ne foglalkozz, légy populáris, mutass nekik valami újabb számot ami aktuális, vagy egyet attól a nyálas csaávótól (amelyiknek a Wawes c. száma van "véév aftör vév, vév aftör vév"; most nem jut eszembe a neve) vagy ha meg ránézésre olyanok akkor vmi cigány-rappet, valamelyikkel tuti bevágódsz akármelyiknél, legyél populáris, csak beszélj velük őszintén arról amit gondolsz, de csak olyat mondj, ami nem untatja őket, és ők is meg a csaj is megkedvelnek majd

2015. febr. 15. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem a problémát, velem is szokott lenni hasonló. Van néhány haverom, akikkel tök jól elvagyok, ha a társasága nincs ott, ha ott vannak, meg se tudok szólalni, mert eddigi tapasztalataim alapján ők nagyon mások, mint én, teljesen más világnézetűek és stílusúak, egyszerűen nem találok velük közös pontokat. Szerintem veled is ugyanez van.
2015. febr. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!