Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ilyenkor mit csináljak?

Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Barátnőméknél vagyok, elkezdek mosogatni, erre az anyja azt mondja, hagyjam, mert majd ő elmosogat. Aztán már csak azt hallom, hogy ő (vagyis én), úgyse mostam volna el jól a serpenyőt, mert beleragadt a cuccos, és többször elismétli ezt. Vélemény?

2015. febr. 10. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz mit, ez szimplán ciki szitu. :/ Hadd mosogasson akkor.
2015. febr. 10. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy kicsit bunkó dolog de ez van én is jártam már hasonló képpen. Az életrm meg nem magyarázott felyezetei közé tettem és igyekeztem megfeledkezni róla. Neked is ezt javaslom
2015. febr. 10. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Én többet biztos nem segítenék neki. Tojd le nagy ívben a boszorkát. :D
2015. febr. 10. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak emberek akik úgy gondolják, hogy mindent/bizonyos dolgokat csak maguk képesek jól csinálni. Szegény nagymamám is ilyen volt; ha meg is kért, hogy segíts, pár perc múlva úgyis ott volt, mert nem bírta, ha más csinálja. Ha nem is vette ki a kezedből a munkát, folyton mondta hogy így vagy úgy csináld inkább.

Szóval szerintem ne is törődj vele. :D

2015. febr. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!