Csak én ragaszkodom Magyarországhoz enyire?
15/F vagyok.
Sokszor hallom a kortársaimtől meg az idősebbektől is, hogy ő elfog menni ebből az országból, mert ez mocsok, koszfészek, trutyi hely.
Én tisztában vagyok vele, hogy gazdaságilag nem a legjobb ország vagyunk, meg apámról meg anyámról tudom, hogy rengeteget dolgoznak, és mégse keresnek sokat. Jó nem azért mondom, mert elégedetlen vagyok csak azért sajnálom őket. És tisztába vagyok vele, hogy megvan rá az esély, hogy rám is ez vár, de ennek ellenére is ebben az országban szeretnék élni. Azon keseredek el néha ha tízből nyolc ember elakar menni innét, akkor 20 év múlva kik fognak itt élni??
És lesznek hasonló gondolkodású lányok itt mint én?
Nem sajnálom azoktól akik jobb élete szeretnének csak akkoris kicsit elkeserítő.
Akár, hogy is gondolkozom rajra, nehezen bírom azt elképzelni, hogy más országban éljek.
Viszont azért vannak negatívumai is ezeknek...
Mint például:
-élővilág: hiába sokszínű, elég veszélyes állatok élnek arra fele
-időjárás: hamar meglehet unni szerintem, hogy például télen nincs hó, vagy csak nagyon ritkán, az állandó meleg sem a legegészségesebb
-emberek kedvessége: Hát én mikor voltam kint, akkor én alig láttam fehér embert, szinte csak fekete embert látni, malájok, muszlimok minden mennyiségben...
-tiszta utcák, szép házak: ez igaz, itt vannak a legszebb házak a világon kb. persze Kalifornia mellet.
-tömegközlekedés: ez elvileg nem annyira jó abból a szempontból, hogy kutyát például nem tudsz csak úgy vinni busszal
A többivel egyetértek
Minden nagyobb városban jártam.
Nem mondtam hogy nem jön be nekem, csak felsoroltam a hátrányait, hogy nekem mi nem tetszik. Hiába arra fele nincs pók, meg fekete ember, biztos nem csak abban a városban vagy, hanem mész erre-arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!