Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mégis mire jó ez a Retrica...

Mégis mire jó ez a Retrica alkalmazás?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy egy olyan alkalmazás,amivel képeket lehet készíteni,de miért ennek a programnak a segítségével csinál mostanában mindenki fotót? Én személy szerint úgy vagyok vele,hogyha már csinálni akarok 1-2 selfie-t,akkor azt a telefon (normál) kamerájával készítem el,vagy egy digitális fényképezőgéppel.
2015. febr. 4. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
A fényképezés is lassan elveszítette az értékét, ezek miatt.
2015. febr. 4. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó,tisztában vagyok vele és örülök,hogy te is így gondolod,de én arra keresem a választ,hogy: Miért ezt programot használja mindenki?
2015. febr. 4. 15:23
 3/6 opened paradise ***** válasza:
Divat lett. Vannak ilyen divat "márkák".
2015. febr. 4. 15:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért jó,mert sokkal szebben néznek ki az emberek az ilyen képeken,mint a rendes kamerával rögzített fotókon?
2015. febr. 4. 15:26
 5/6 opened paradise ***** válasza:
Nem éppen. Általában nem nagyon tudják kezelni és rányomnak egy olyan filtert,ami miatt kopottnak tűnik.
2015. febr. 4. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
A retrica azért jó, mert tudsz egy csomóféle képet készíteni. Nem látom hogy ez miért volna olyan nagy probléma..
2015. febr. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!