Szerintetek jot tenne, ha kollegiumba mennek, vagy nem igazan?
Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok, panikbeteg, szorongos emiatt kicsit bezarkoztam, pedig alapjaba veve tarsasagi ember vagyok es mindig sok baratom volt. Most mar csak a kozeli barataimmal talalkozgatok. De nem szeretnem igy elni az eletem, mert ez nem en vagyok, nekem ez nem jo. Most pszichologushoz jarok, aki mondja, hogy toltsek minel tobb idot emberek kozotr, de meg nem megy. Felek olyanokkal talalkozni akik nem tudjak a bajom, hogy ha ott leszek rosszul es eltakarni se tudom, akkor mit fognak szolni meg ilyenek. Pszichiatriara is van beutalom, oda is fogok menni. Na de terjunk a lenyegre. Arra gondoltam, hogy jovore, ha sikerul jobban lennem, akkor elmennek valahova kollegiumba, ott ra lennek kenyszeritve, hogy emberek kozott legyek es, hogy utazzak es muszaj lenne csinalnom es az hatha segitene. Csak az a masik, hogy en azert szeretek itthon lenni meg neha azert az egyedulletre is van szuksegem, de ott ez lehetetlen. Es lehet, hogy nevetni fogotok, de en reggelente egy oraig keszulodok, mert smink nelkul nagyon csunya vagyok+ a hajam is meg kell csibalni. Ha ez kesz nincs bajom magammal, de nyilvan ott latnanak smink nelkul is. Ugyhogy fogalmam sincs.. Szerintetek mennyire lenne jo otlet?2015. febr. 1. 15:54
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert, telefonrol vagyok
2015. febr. 1. 15:55
2/6 anonim válasza:
Szerintem megpróbálhatnád. Én is azon gondolkozom egy ideje, hogy jövőre kollégista leszek, hogy megismerjek másokat, szerezzek barátokat, meg ilyenek. Mondjuk ha ilyen lelki gondjaid vannak, tényleg jó, ha előtte megpróbálsz javítani ezen, mert előfordulhat, hogy egy olyan közösségben nem mindenki lesz veled toleráns, és te visszazuhansz a sötétségbe...Mindenesetre én szerintem kipróbálom. Ha nem lesz jó, akkor maximum kiiratkozok. :)
3/6 anonim válasza:
Ez egy szép, de tapasztalatból mondom fals gondolat.
Ha nem járkálsz ki a kollégiumi szobádból, az még erősebb magány érzését adhatja mintha otthon lennél. Az egyetlen ami ilyenkor működhet az a bejárás.
4/6 anonim válasza:
Ha jó a közösség a koliban, akkor jó ötlet, de azért a pszichológust is kérdezd meg erről, ő a szakember. Hétvégenként úgyis hazajárnál gondolom, úgyhogy lehetsz majd egyedül is :)
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Persze majd ha megyek legkozelebb a pszichologushoz beszelek vele errol:) Es a "leszek annyira jol"-t azt ugy ertettem, hogy csak akkor mennek ha mar nem leszenek olyan durva panikrohamaim meg szorongasom, tehat tudnia senkinek nem kene rola. Es pont ez a lenyeg, hogy ktt ismerkedhetnek, baratkozhatnek, biztos nem ulnek egyedul a szobamba:) ahogy irtam, mindig baratkozos voltam, sok barattal csak ez az allapot kicsit elszigetelt az emberektol
2015. febr. 1. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!