Nem merek pizzát rendelni telefonon, hogyan küzdjem le?
Írj magadnak előre egy vázlatot, gondold végig, hogyan fogod megcsinálni. Ha érzed, hogy megijedsz a gondolattól, állj meg, figyelj egy kicsit a légzésedre, relaxálj, amíg le nem nyugszol! Aztán folytasd a fantázia-gyakorlást ott, ahol abbahagytad! Ezzel a módszerrel fokozatosan, egy vagy két hét alatt meg lehet oldani a problémát, ha napi egyszer megcsinálod.
A kérdések, amiket várhatóan kérdeznek:
- milyen pizza?
- egy nevet/keresztnevet?
- lakás címe
- egy telefonszám, ha bármi közbejönne vagy nem tud bejutni
- ha van valami akció épp, amit rád akarnak sózni, akkor arra is rákérdezhet
Aztán használd a gyakorlatban!
Ha félsz, zavarba vagy az emberek előtt, akkor ez szociális fóbia. Ezzel menj el orvoshoz, mert képes tönkretenni az ember életét.
Én csak tudom.
Hívd fel és kész, nincs ebben semmi.
Apunak most már áldom az eszét - akkor persze utáltam érte -, hogy ő a te korodban direkt rám bízott ilyen telefonokat.
Hívjam fel a boltot, hogy van-e XY alkatrész, hívjam fel az Okmányirodát és foglaljak időpontot neki, stb, amit el tudsz képzelni.
Persze ő is meg tudta volna csinálni, nem ezért sózta rám, hanem hogy tanuljam meg, hogyan kell. Előtte elmondta, hogy mit kell mondani természetesen.
Neked is sikerülni fog, a telefonálás nem egy magy szám, még csak nem is lát a másik. Ha már ebbe belebetegszel, akkor mi lesz később???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!