Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális az ilyen? Barátnőm...

Normális az ilyen? Barátnőm anyja még abba is beleköt, hogyan tekerem össze az összecsukhatós esernyőjét!

Figyelt kérdés

Nem nagyon csípem, hajlamos vitatkozásra, meg hisztire is.

Összecsukom erre mondja:

-Hagyja, szárad

mire én

-Már megszáradt

erre ő jön és kiveszi a kezemből, és azt mondja, ez így nem jól van összetekerve, mire én

-Pedig ezt így kell összetekerni

erre ő

-Nem mondod?

-Így nem fér be az esernyő tartós zsákba(vagy mit tudom én mibe)

Aztán meg igazgatja az esernyőjét, hogy jól álljon.

WTF?

2015. jan. 23. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyébként gondolom, nem csak egy ernyőről van szó, hanem alapból ilyen a mama.

Egy ilyen butaságon vitatkozni gyerekes, engem nem érdekel, hogy van összecsukva az ernyő, nem érek rá ezeken agyalni, az egy használati tárgy, a funkcióját lássa el (azaz ne ázzak el alatta), a többi nem számít. Senkit nem érdekel az utcán, hogy az gyűrött-e vagy "frissen vasalt".

Nem kell vitatkozni vele, a párkapcsolatodra sincs jó hatással, ha felveszed a kesztyűt.

2015. jan. 23. 20:14
 12/16 A kérdező kommentje:
az nem igaz hogy bénán csináltam mert nálunk odahaza mindenki így csukja össze, és nem használunk tokot, de biztos hülye vagyok hozzá, hogy normálisan összetekerjem
2015. jan. 23. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy ernyő miatt ne kapd fel így a vizet. :-) Én értelek, de pont ez egy akkora apróság, hogy nem érdemes vitázni. Szépen megmondanám, hogy anyuka, akkor tessék megmutatni, mert én másképp tanultam.

Egyébként az egyik kínai boltban van egy eladó, aki nagyon precízen össze tudja hajtani az ernyőket, akár azt is ott helyben, amit épp bemutat a vásárló kérésére, és a kis helyen elférő ernyő tényleg miniatűr helyen elfér. Nekem ez ennyire még nem megy. :-)

2015. jan. 23. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Menekulj!

Ilyen lesz a lanya is, hidd el, meg ha most ellene van, akkor is. Es ez csak rosszabb lesz.

Sajnos tapasztaltam...

2015. jan. 23. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
# 14 - Ez így nem igaz. Anyukám többször emlegette, hogy a nagymamája (az én dédmamám - sajnos nem ismertem) jobban ki tudta mutatni a szeretetet, mint az anyja (az én nagymamám, akinek az anyja volt az a dédmamám). Ezek után azt kívánom, hogy bárcsak a nagymamám hasonlítana arra a dédmamámra ebben.
2015. jan. 23. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban csak akkor fér bele, ha szorosra fogod össze, de amúgy tök mindegy is, az esernyő az övé, ha 12x akarja összecsukni közben a Lambadát énekelve, akkor te ne csukd össze máshogy.
2015. febr. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!