Vannak itt budapesti aggrotech/industrial-os csajok? 18/F
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 17:12
1/7 anonim válasza:
Ha mezőgazdaságban vagy iparban dolgozó lányokat keresel akkor egyrészt magyarul írj, másrészt pontosíts, mert ez így két nagyon tág kategória!
2/7 A kérdező kommentje:
Zenében te paraszt -.-
2015. jan. 24. 12:04
3/7 anonim válasza:
Miért személyeskedsz? Miért kellene nekem tudnom, hogy létezik ilyen zenei stílus? Semmi bántót sem írtam, a legtöbb amivel vádolhatsz az az, hogy némi iróniát csempésztem a mondandómba. De tekintve, hogy mennyi választ kaptál, még egy ilyen mókázós hozzászólásnak is örülhetnél - tudod, ki a kicsit nem becsüli...:)
4/7 A kérdező kommentje:
Jó hát írásban elég nehéz észrevenni/kifejteni az ironiát ez okozta a félreértést akkor viszont bocsánatot kérek
2015. jan. 24. 14:09
5/7 anonim válasza:
te vagy a paraszt baszk♪, miért nem tudsz normálisan beszélni suttyókám? a pestiség a fejedbe szállt, vagy mi a picsä? egyébként nem valószínű hogy eléred a paraszt szintet.Sőt azt se tudod, ki is az a paraszt. de nem baj.
egyébként combichristet, vagy mit hallgatsz? az mezőgazdaságos
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó szánalmas volt ez a szöveg az olyan embereket mint te hát azokat csak sajnálni tudom
2015. febr. 14. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!