Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sok likos facebookképek,...

Sok likos facebookképek, facebook népszerűség? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
ezek az emberek (tinilányok) akik "népszerűek facebookon miért vannak úgy odáig értük hogy 800-1000 likos képeik vannak? hogyan lettek ilyen népszerűek? smink nélkül is néznének ki valahogy? felnőtt korukra elérhetnek valamit a sok likos képeikkel pl. modell karierr vagy valami? ez az egész csak tinikorban tart?
2015. jan. 18. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Tinikről nem tudok igazán nyilatkozni, de van ismerősöm, aki 30 fölött van, és ez a hobbija (nem úgy mint egy tininek, hanem tényleg). Tehát ruhákat vesz csak ezért, van egy külön oldala ahová a képeket teszi fel (kb havi 10 kép), fizet fotósnak, de van hogy a férje fotózza. Semmi anyagi haszna nincs belőle, jelenleg 11 ezer követője van. És az ő oldalán keresztül látom hogy messze nem ő az egyetlen.
2015. jan. 18. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek az emberek betegek.

Ez is egy függőség, van egy ismerősöm aki a telefonjával kel, mozog, fürdik, alszik. Felébred egyből a telefonját nyomkodja, közben még ki sem nyílt a szeme, ki se kel az ágyból. Facebook, csak ez megy, annyira szánalmas. Ha választanom kéne hogy a szerencsejáték függőséget, vagy a facebook függőséget tenném elsődleges elítélés elé akkor a facebookra szavaznék.

2015. jan. 18. 11:43
 3/6 anonim válasza:

Ennek szerintem van vagyoni alapja.

17 éves fiu vagyok ismerőseim között van olyan lány de fiu is akinek van 7000 követője vagy 1000 meg a képei alatt is 230 like ami a legkevesebb neki.

Persze lehet, hogy össze vissza jelölgetsz és 10 000 ismerős közül összejöhet neked is 100 like.

Van olyan lány is aki ugyanolyan mint a többi meg tán szebb is némelyiknél és a legtöbb like amit a képre kapott 78. Igazából olyanokkal kellene bészélni akikel ez a helyzet, hogy 203 like van a képei alatt de szerintem ő se tudja mi az oka.

Mert van aki nem teszi ki a csöcseit meg a seggét de igy is kap 100-234 likeot.

A többi nem tom, hogy.

Föleg a fiuk nem tom, hogy ezt hogyan érik el.

Nem hiszem, hogy aba 10 000 ismerőséből meg 7000 követőjéből mindet ismeri sztem aztse tudja a feléről, hogy ki ez.

Meg ez most jött be a divatba 2-3 éve. Mert régen ezeknek a facebook cicáknak is csak 40 like volt a képei alatt.

Ennek okát nem tudni.

De ha neked csak 20-30-40-50-60-70 like van a képeid alatt akkor is pont ugyanolyan értéked van mint nekik.

Sőt lehet neked több pont ezért mert az a 30 vagy 70 öszinte. Nekik abbol a 203-bol sztem csak 40 öszinte a többi meg lehet csak azért mert arra fapol.

Nekem ez a véleményem erről a dologról. Nekem is a legtöbb ami van a képeim alatt 35 de azok öszinték és tudom kik lájkolták meg ismerőseim száma is csak 220 de tudom kik azok.

Tehát ennyi. Annyi, hogy az életem nem a facebook.

Sosem posztoltam ki, hogy hol vagyok, most éppen beteg vagyok, vagy mit nézek.

Ennyi

Amugy is a Facebook elérte, hogy egy agyhalott fiatalságot hozzon létre.

Apámék amikor ők voltak 14-15-16-17-18 évesek bőven meg voltak enélkül sőt jobb voltak a társaságok sokkal jobban barátkoztak meg csajoztak is mert élőben a valóvilágban beszéltek. Mára meg csak virtuálisan minden. És mindent kiposztolnak nincs magánélet.

Ne legyél ilyen sztem igy sokkal jobb, hidd el.

Ui.:vagy ők egy ezek a lányok azok a bizonyos k**** ;)

2015. jan. 18. 11:49
 4/6 anonim válasza:
Elöző vagyok a vagyoni alap az a családi háttér ezeknek a tiniknek a szülei hava 1 000 000Ft keresnek vagy többet ezt elfelejtettem írni
2015. jan. 18. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem is ismerek 800 olyan embert, akit bejelölnék facebookon.
2015. jan. 18. 12:55
 6/6 anonim válasza:

A sok fakebook b**i ezt csinálja, és mi lesz a vége...

10 év mulva ott fogják árulni saját magukat utcán.

2015. jan. 22. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!